Λήγουν σύντομα οι εγγραφές στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Μοναδικές προσφορές για τους δρομείς

Share
Μαραθώνιος Ρόδου

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου που θα διεξαχθεί για 8η φορά, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στη Ρόδο και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τη λήξη των εγγραφών την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 22:00.

Οι ενδιαφερόμενοι προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

Για μία ακόμη χρονιά ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου παρέχει σπουδαίες προσφορές σε όλους τους δρομείς που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση,

Η Aegean Airlines που είναι Χορηγός Αερομεταφορών προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και συγκεκριμένα στους νικητές του Μαραθωνίου, άνδρα και γυναίκα, δίνει ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air. Επίσης, στους νικητές, άνδρα και γυναίκα, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ. προσφέρεται ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Για όλους τους δρομείς, ανεξαρτήτως απόστασης ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου παρέχει:

  • Αριθμός συμμετοχής δρομέα
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip
  • Αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού
  • Αναμνηστικό ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής
  • Παροχή νερού, αθλητικών ποτών, gel, μπανανών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
  • Παροχή αθλητικού μασάζ στον τερματισμό
  • Πάνινη τσάντα με το επίσημο t-shirt του αγώνα και δώρα των χορηγών
  • Δωρεάν φωτογραφία τερματισμού

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη μοναδική ευκαρία να τρέξουν, δίπλα στη θάλασσα και στη Μεσαιωνική Πόλημαζί κορυφαίους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, όπως η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (νικήτρια Αυθεντικού Μαραθωνίου 2022), ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (νικητής Αυθεντικού Μαραθωνπίου 2022), η Κατερίνα Ασημακοπούλου, ο Ευάγγελος Μαλιόγλου, η Ράνια Ρεμπούλη, ο Μιχάλης Χατζηϊωάννου, ο Βλάσης Καραβασίλης και ο Κωνσταντίνος Χουβαρδάς.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Μέγας χορηγός του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Under Armour. Μεγάλος Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ& Χορηγός Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H HotelsCollection. Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines. Χορηγός Θαλάσσιων μεταφορών είναι η BlueStar. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι  SunriseHotel, Labranda Blue Bay ResortΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε., CITROEN Παρασκευάς, RodosCycling, RoufasFurniture και Fraport Greece.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι, η ΕΡΤ3, το Ραδιόφωνο Λυχνάρι, η ThreeSixtyMarketing, η Innews, και ο Antenna Satellite.

Το promovideo του αγώνα

https://www.facebook.com/roads2rhodes/videos/754221059240176

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/
https://www.facebook.com/roads2rhodes/
https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Μαραθώνιος Ρόδου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο