Στην Ευρώπη αυτό το ΣΚ οι Έλληνες πρωταθλητές του Μαραθώνιου

Δείτε πότε αγωνίζονται και πού

Share

Μπορεί η εγχώρια δράση να περιλαμβάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 10.000μ., ωστόσο, αρκετοί από τους κορυφαίους Έλληνες και Ελληνίδες μαραθωνοδρόμους αγωνίζονται σε διεθνείς Μαραθώνιους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έτσι, λοιπόν, έχουμε τη συμμετοχή του Χαράλαμπου Πιτσώλη στον Μαραθώνιο του Αμβούργου. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Γιώργου Ζώρζου & της Saucony έχει ρεκόρ 2:23:17 από την Βιέννη το 2022, και μετά και τη νίκη του στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο, φιλοδοξεί να βελτιώσει την ατομική του επίδοση με ένα χρόνο κοντά στο 2:20.

Στην ίδια διοργάνωση αναμένεται να λάβει μέρος και ο Παναγιώτης Καραϊσκος. Ο αθλητής της PUMA και του Σταύρου Καρρέ μετά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου φαίνεται έτοιμος και για μία μεγάλη επίδοση στον Μαραθώνιο και πιθανόν να το κυνηγήσει στο Αμβούργο.

Στην Βιέννη η Κωνσταντινοπούλου

Λίγο πιο… ανατολικά και στην πανέμορφη και ανοιξιάτικη Βιέννη, την προσπάθειά της θα κάνει η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου που θα λάβει μέρος στον Vienna City Marathon. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Αντώνη Στόικου αγωνίζεται κι αυτή με στόχο ένα νέο προσωπικό ρεκόρ μετά το 2:46:01 που έχει από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο το περασμένο φθινόπωρο.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση μάλιστα αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 90 Έλληνες που ταξίδεψαν στην αυστριακή πρωτεύουσα για να λάβουν μέρος στην επετειακή έκδοση του Vienna City Marathon.

Φυσικά για τις επιδόσεις τους, καθώς και όλων των Ελλήνων, θα ενημερώνεστε από το runnermagazine.gr

Δείτε τις “προβλέψεις” και τις συμβουλές του μοναδικού φιλάθλου, Στέφανου Αντωνάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο