H TomTom στην ERGO Marathon Expo 2016

Γνωρίστε τα νέα αθλητικά ρολόγια & fitness trackers της TomTom στην μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ελλάδα

Share

Η Intersys AE, ως επίσημη αντιπρόσωπος της TomTom στην Ελλάδα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, «Ergo Marathon Expo 2016», τη μεγαλύτερη Έκθεση Αθλητικών ειδών στην Ελλάδα.

H Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 13.00 μέχρι και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 20.00, στο Κλειστό Tae Kwon Do.

Στο περίπτερο Νο.93-95 της Intersys AE, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη σειρά αθλητικών ρολογιών της TomTom Runner 2, που έχουν παρουσιαστεί στην Ελληνική αγορά από το Μάιο του τρέχοντος έτους καθώς και νέα μοντέλα για μοναδικές δρομικές εμπειρίες και άλλες αθλητικές δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα.

Σχετικά με την Ιntersys A.E.
Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Intersys σήμερα. Σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα σφραγίζουν μία ιστορία περισσοτέρων από 50 χρόνων στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Μετά από 5 δεκαετίες συνεχών εξελίξεων και προσαρμογών ανάμεσα σε προϊοντικές σειρές και κανάλια διανομής, η Intersys σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και στις Εκτυπωτικές λύσεις για το γραφείο και την Επαγγελματική Εκτύπωση, ξεκινώντας νέες συνεργασίες και κάνοντας επενδύσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό περιβάλλον. Εξέχουσα θέση μεταξύ των νέων συνεργασιών είναι η είσοδος της Intersys στην αγορά των οικιακών συσκευών, διανέμοντας αποκλειστικά την πρώτη παγκοσμίως μάρκα στον τομέα των MDA, Haier, όπως επίσης και τις Hisense και Telefunken, με την καθεμιά τους να στοχεύει σε διακριτά και σημαντικά τμήματα της αγοράς.
Αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του κόσμου, όπως οι Canon, Océ, Pioneer, NEC, Haier, Hisense, Duracell, TomTom, Telefunken και Gorenje, η Intersys προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες  που στοχεύουν στην ικανοποίηση τόσο των επαγγελματικών όσο και των δημιουργικών φιλοδοξιών των σύγχρονων ανθρώπων. Διεκδικώντας πάντα τις κορυφαίες θέσεις σε μερίδια αγοράς αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, συγκρινόμενη όχι μόνο με τους τοπικούς ανταγωνιστές αλλά και με τους συναδέλφους άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, για κάθε brand υπό την επίβλεψή της, η Intersys έχει καταφέρει να βάλει μία συσκευή σχεδόν σε κάθε Ελληνικό σπίτι ή Επιχείρηση.
H Intersys έχει κατακτήσει τον τίτλο και την πιστοποίηση «Strongest Companies in Greece» από την ICAP, ως μία από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.intersys.gr

Σχετικά με την TomTom
H TomTom N.V. είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων πλοήγησης και χαρτογράφησης. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Ολλανδία και η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 4.600 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τις λύσεις της, είτε αφορούν εξειδικευμένες φορητές συσκευές πλοήγησης (PNDs), είτε συστήματα πλοήγησης ενσωματωμένα στο αυτοκίνητο, είτε λύσεις ιχνηλάτησης για διαχείριση στόλου. Επιπλέον, εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τους ψηφιακούς χάρτες της TomTom και το δυναμικό περιεχόμενο χαρτογράφησής της στο internet ή στο κινητό τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο