Η All About Running στην ERGO Marathon Expo 2016

Ελάτε και εσείς στο περίπτερο της All About Running στην έκθεση του Μαραθώνιου της Αθήνας και ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει σχετικά με το τρέξιμο

Share

Η All About Running θα βρίσκεται και φέτος στην ERGO Marathon Expo στο περίπτερο 117, ενημερώνοντας τους επισκέπτες της έκθεσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. 

Η All About Running (AAR), του πολυνίκη πρωταθλητή στον Μαραθώνιο και κάτοχου του πανελλήνιου ρεκόρ στην κλασική διαδρομή, Νίκου Πολιά, δραστηριοποιείται από το 2002 στον δρομικό χώρο με στόχο να διαδώσει το τρέξιμο και να κάνει γνωστά τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στον καθένα ο οπιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος άθλησης.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι η έντυπη έκδοση του RUNNER MAGAZINE, του πρώτου ελληνικού περιοδικού για το τρέξιμο, όπως και η λειτουργία της δρομικής ιστοσελίδας www.runnermagazine.gr ενώ παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στο τρέξιμο, όπως προπονητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες αθλητικού μάρκετινγκ και διοργάνωσης αγώνων, ενώ το 2002 έφερε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας από τότε τη χρονομέτρηση του Μαραθώνιου της Αθήνας και εκατοντάδων άλλων σε όλη την Ελλάδα.

Στο περίπτερο της AAR θα μπορεί να βρει κανείς το νέο τεύχος του περιοδικού Runner νο. 93 όπως και το ειδικό τεύχος Marathon Runner που, παραδοσιακά, εκδίδεται με αφορμή τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας. Τα δύο αυτά τεύχη θα είναι διαθέσιμα σε ειδική τιμή όπως επίσης και όλα τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού, τα οποία περιέχουν ένα θησαυρό γνώσεων γύρω από το τρέξιμο. 

Επιπλέον, οι ειδικοί συνεργάτες του Runner σε θέματα διατροφής και τραυματισμών, θα βρίσκονται εκεί για να σας δώσουν οδηγίες αλλά και να σας λύσουν απορίες για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όποια απόσταση και αν συμμετέχετε.

Συγκεκριμένα, ο φυσικοθεραπευτής, Στέλιος Πετρούτσoς θα είναι κοντά μας την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 17:00-19:00 για να μας δώσει πολύτιμες συμβουλές για την αποφυγή ή την αντιμετώπιση τραυματισμών και θα είναι στη διάθεσή σας να λύσει κάθε σας απορία.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου είναι η σειρά της Αθλητικής Διατροφολόγου, Ειρήνης Μπαμπαρούτση. Από τις 12:00-14:00 η συνεργάτης του Runner θα ενημερώσει για θέματα που αφορούν στην τροφοδοσία σας στον αγώνα, αλλά και για τις ιδανικές επιλογές πρωινού, γευμάτων αποκατάστασης αλλά και κυρίως γευμάτων.

Τέλος, την ίδια ημέρα από τις 10:00-12:00, ο Νίκος Πολιάς θα είναι εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με θέματα διαχείρισης και στρατηγικής στον αγώνα αλλά και για το πως θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της διαδρομής.

Θα μπορείτε ακόμα να ανανεώσετε τη συνδρομή σας, ή να κάνετε την πληρωμή σας για τον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου.

Γίνε εσύ το επόμενο εξώφυλλο του Runner
Για πρώτη φορά το περιοδικό Runner δίνει τη δυνατότητα σε κάθε αναγνώστη του περιοδικού, και όχι μόνο, να γίνει το επόμενό του εξώφυλλο. Το μόνο που έχει να κάνει κάνει κάποιος είναι να ανεβάσει τη φωτογραφία που θα βγάλει μπροστά από το ειδικό stand και να την ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #runnercover #runnermagazine.
Ο νικητής που θα προκύψει μετά από επιλογή της συντακτικής ομάδας του Runner, θα φωτογραφηθεί έτσι ώστε να γίνει το επόμενο εξώφυλλο του περιοδικού. 

Ώρες και ημέρες λειτουργίας
Η ERGO Marathon Expo 2016 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου από τις 13:00-20:00 και την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 10:00-20:00. 

Σας περιμένουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο