Η Shop & Trade στην ERGO Marathon Expo 2016

Η Shop & Trade συμμετέχει με Salomon, Suunto και Brooks στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Share

Για άλλη μια χρονιά η Shop & Trade συμμετέχει  στην Έκθεση του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αυτή τη φορά με τρία περίπτερα, ένα για τη Salomon, ένα για τη SUUNTO και ένα για τη Brooks.

Στο περίπτερο της Salomon οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor, θα έχουν  την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό.

Στο περίπτερο της SUUNTO θα μπορούν να δουν από κοντά τη νέα συλλογή των ρολογιών SUUNTO SPARTAN αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα ρολογιών outdoor & running της SUUNTO, ηγέτιδας εταιρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων (sports instruments), που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια.

Στο περίπτερο της Brooks οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν  την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό αλλά και να δοκιμάσουν τα παπούτσια τρεξίματος της Brooks σε διάδρομο που θα υπάρχει στο περίπτερο για τον σκοπό αυτό. Θα μπορούν επίσης να βρουν το παπούτσι που τους ταιριάζει κάνοντας online το Shoe finder τεστ της Brooks.

Και στα τρία περίπτερα θα βρίσκονται οι αθλητές της Salomon, της SUUNTO και της Brooks, τους οποίους το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να τους συμβουλευτεί για θέματα που αφορούν στο τρέξιμο.

Η έκθεση θα διαρκέσει 3 ημέρες, από Πέμπτη 10/11 έως Σάββατο 12/11.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα των εταιρειών στις σελίδες στο facebook

Salomon – www.facebook.com/salomonhellas

Suunto – www.facebook.com/Suunto.Greece

Brooks – www.facebook.com/brooks.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο