1ος Αντικαρκινικός Αγώνας “Μνήμης” Ορεινού Τρεξίματος NOIAZOMAI: Το T-Shirt και το μετάλλιο του αγώνα

Δείτε περισσότερα για τον ξεχωριστό αγώνα

Share

Την Κυριακή 23 Απριλίου ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ σε συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, την ομάδα του FOR KATERINA και την ομάδα δρομέων SHERPAS, θα διοργανώσει τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία: «1ος Αντικαρκινικός Αγώνας “Μνήμης” Ορεινού Τρεξίματος NOIAZOMAI».

Σκοπός του αγώνα είναι να σταθούμε δίπλα σε όσους «παλεύουν» με την νεοπλασματική νόσο, σε όσους βγήκαν νικητές στην δική τους «μάχη», να θυμηθούμε και να τιμήσουμε αυτούς που «έφυγαν» από κοντά μας και να τονίσουμε την σημασία της πρόληψης.

Παράλληλα, να αναδείξουμε την ομορφιά του δάσους Κουβαρά και να επισημάνουμε πώς η επαφή με την φύση λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 και μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά και μόνο συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα βρείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://noiazomai-keratea.gr/plirofories-tou-agona/.

Η συμμετοχή και στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων και στον συμβολικό περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους/τις δρομείς/περιπατητές.

Το συλλεκτικό μπλουζάκι του αγώνα

Οι διοργανωτές παρουσίασαν τόσο το συλλεκτικό T-shirt του αγώνα όσο και το μετάλλιο.

To μετάλλιο του αγώνα

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο