Το νέο RUNNER τρέχει σε ρυθμούς… Μαραθώνιου

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης

Share

Σε ρυθμούς Μαραθώνιου τρέχει το ολοκαίνουριο RUNNER 93 που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης.

H τέλεια εβδομάδα
Στο νέο τεύχος Νοεμβρίου του RUNNER ξεχωρίζει το Runner’s Special, ειδικά διαμορφωμένο για όσους τρέξουν είτε στον Μαραθώνιο, είτε σε ένα από τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 και 10χλμ. WIND.

Αναλυτικές και εξειδικευμένες συμβουλές για την προπόνηση, τη διατροφή αλλά και την ψυχολογία και τον εξοπλισμό από τη συντακτική ομάδα του RUNNER για να φτάσετε στον στόχο σας και να αποφύγετε τα λάθη και τις… κακοτοπιές.

Αντιμετωπίστε τον “εφιάλτη”
Για ένα ακόμα τεύχος ο φυσικοθεραπευτής, Στέλιος Πετρούτσoς, δίνει… ρεσιτάλ παρουσιάζοντας όλα τα τελευταία δεδομένα για την πελματιαία απονευρωσίτιδα, έναν τραυματισμό “εφιάλτη” για τους δρομείς. Μία εκτενής παρουσίαση του τραυματισμού και των μηχανισμών που τον προκαλούν, αλλά και του ιδανικού σχεδιασμού πρόληψης και αντιμετώπισης. 

Προβλέψτε την επίδοσή σας
Ο PhD εργοφυσιολόγος, Βαγγέλης Ρουσόπουλος, γράφει για τη δυνατότητα πρόβλεψης του ιδανικού ρυθμού και της επίδοσης στον Μαραθώνιο μέσα από τις εργαστηριακές μετρήσεις (εργομέτρηση) ανοίγοντας νέους και απόλυτα αντικειμενικούς δρόμους σε έναν κομμάτι που απασχολεί και θα απασχολεί για χρόνια τους μαραθωνοδρόμους.

Βρείτε το ταίρι σας
Οι προτάσεις – πλέον – είναι πολλές και η διαδικασία της επιλογής όλο και δυσκολεύει. Ο οδηγός αγοράς με τα 35 δρομικά μοντέλα της αγοράς έρχεται να σας βοηθήσει να λύσετε αυτόν τον γρίφο και να βρείτε το ιδανικό μοντέλο για την προπόνηση και τους αγώνες σας.

Τρέξαμε με τη Γιούλικα

Επίσης, σε αυτό το τεύχος είχαμε τη χαρά να τρέξουμε και να μιλήσουμε με τη Γιούλικα Σκαφιδά η οποία μας αποκάλυψε πώς το τρέξιμο είναι το προσωπικό της… reset και μας μίλησε για τη σχέση της μαζί του αλλά και τα επόμενα σχέδιά της. Γνωρίστε την κι εσείς μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Πολιά.

Χειμερινή διατροφή
Μπορεί η διατροφή να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες της εποχής; Η Ειρήνη Χριστάκη, αθλητική διαιτολόγος – διατροφολόγος, μας δείχνει τον τρόπο και μας εξηγεί πόσο σημαντική είναι για τον οργανισμό και την απόδοσή μας μία τέτοια προσαρμογή τους χειμερινούς μήνες.

Φυσικά τα θέματα δεν σταματούν εκεί. Μάθετε πώς να συνδυάζετε το τρέξιμό σας και την προπόνηση ενδυνάμωσης ώστε να έχετε κάθε φορά τα ιδανικά αποτελέσματα, ανάλογα με τον στόχο σας. Ακόμα, δείτε πώς πρέπει να επιλέξετε το πρώτο σας δρομικό μοντέλο, αν είστε νέος δρομέας, αλλά και πώς να προστατέψετε την υγεία σας τις τελευταίες ημέρες πριν τον αγώνα.

Η προσπάθεια των Σπαρταθλητών κάθε χρόνο είναι συγκλονιστική και μέσα στις σελίδες του RUNNER 93 θα έχετε τη δυνατότητα να τη βιώσετε, ενώ παρουσιάζονται αναλυτικά και οι χρόνοι των Ελλήνων.

Τέλος, θα βρείτε έναν οδηγό εκτέλεσης διαλειμματικών προπονήσεων στο βουνό από τον Ανδρέα Βογιατζή, πολύτιμες συμβουλές ψυχολογίας από την Αθλητική Ψυχολόγο Φρόσω Πατσού, προτάσεις για διαδρομές στην Ελλάδα, παρουσιάση του νέου SUUNTO Spartan από τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, όλα τα τελευταία νέα από την ελληνική, δρομική αγορά και πολλά πολλά θέματα γύρω από – τι άλλο; – το τρέξιμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο