Επιστροφή στις προπονήσεις για την Αναστασία Μαρινάκου!

Δείτε τις δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Share

Δείτε τελευταία νέα για την Αναστασία Μαρινάκου που επιστρέφει στις προπονήσεις. Η Μαρινάκου κοσμεί και το τελευταίο εξώφυλλο του RUNNER Magazine

Αναλυτικά από segas.gr:

Η Αναστασία Μαρινάκου επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις, περίπου ένα μήνα από τον αγώνα της στην Κωνσταντινούπολη.

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας, ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να δώσει τέλος στον τραυματισμό στο πέλμα.

Η 27χρονη ταξίδεψε στη Γερμανία όπου για μία εβδομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο και συνέχισε στην Ελλάδα.

Το Σάββατο θα τρέξω για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Τουρκίας. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ στην αποκατάσταση και προσπάθησα να κρατήσω την φυσική μου κατάσταση με κολύμπι και ποδήλατο“, είπε η αθλήτρια που προέρχεται πολύ καλές εμφανίσεις το προηγούμενο έτος.

Ο γιατρός μου είπε πως είναι σημαντικό να μην πονάω όταν θα ξεκινήσω και πάλι τις προπονήσεις, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη του τραυματισμού θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Η Μαρινάκου έχει ως στόχο της σεζόν μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, καθώς και στην πραγματοποίηση δυνατών εμφανίσεων μέσα στο καλοκαίρι, οι οποίες θα της επιτρέψουν να διεκδικεί το 2024 την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Προγραμματίζω μετά το Πάσχα να κάνω μια μεγάλη προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ο στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις στα 5.000 μέτρα. Θα ξεκινήσω τους αγώνες στις 30/5 στην Καρλσρούη έχω στη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Ομάδων, ενώ τον Ιούλιο θα συμμετάσχω τόσο στο Πανελλήνιο, όσο και στο Βαλκανικό. Παράλληλα θα επιδιώξω να έχω συμμετοχή και σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό.

Θεωρώ πως είναι σημαντικό να κάνω κούρσες με έντονο συναγωνισμό που θα με βοηθούν να γίνονται καλύτερη και στη διαχείριση της κούρσα, αλλά και στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων” κατέληξε.

Η Μαρινάκου το χειμώνα έτρεξε τα 3.000 μ. σε 9.05.82 κι έγινε η τέταρτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο