Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Run Greece του Ηρακλείου

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα

Share

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

Οι διοργανωτές του «Run Greece Ηράκλειο» Σ.Ε.ΓΑ.Σ. – Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμος Ηρακλείου, προσκαλούν τους πολίτες από όλη την Κρήτη να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Run Greece την Κυριακή 2 Απριλίου.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του Run Greece, oι χιλιάδες δρομείς μικροί και μεγάλοι, μπορούν να δουν την πόλη … με μια άλλη ματιά.
Οι δρομείς θα απολαύσουν τη διαδρομή του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, ξεκινώντας από την Περιφέρεια Κρήτης, διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Ruga Maistra (25η Αυγούστου) και περνώντας μπροστά από τη Βικελαία βιβλιοθήκη και τη Λότζια που στεγάζει το Δήμο Ηρακλείου, θα συναντήσουν στη συνέχεια τα ενετικά Νεώρια, το θαλάσσιο φρούριο του Ηρακλείου, Rocca a mare – Κούλες και το ναό του Αγίου Πέτρου των Δομινικανών. Στη συνέχεια οι περιπατητές και δρομείς θα ακολουθήσουν την πορεία των τειχών αρχικά εσωτερικά της οχύρωσης και μετά εξωτερικά συναντώντας τους προμαχώνες Ιησού και Βιτούρι.

Το «RUN GREECE Ηράκλειο» έχει μεγάλο χορηγό την Ergo Ασφαλιστική, τοπικούς χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, τα Super Market Χαλκιαδάκης και διεξάγεται με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα.

► Οι εγγραφές δρομέων και περιπατητών, θα συνεχίζονται στο Ηράκλειο, στα παρακάτω σημεία εγγραφής μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

 • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (1ος όροφος)
  Τρίτη – Πέμπτη 09.00 – 14.00
 • ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (Θύρα 9) και ΠΑΤΕΛΕΣ: Γραμματείες Γυμναστηρίων: Τρίτη – Πέμπτη 09.00 – 21.00
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
 • Γαζίου, Λεβηνου & Θερίσσου – Κορωναίου 7
 • Μαυσώλου και Ηροδότου Αλικαρνασσός – Ούλαφ Πάλμε 83
 • Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου Παραλιακή – Κρασαδάκη Άγιος Ιωάννης
 • Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)
  Τρίτη – Πέμπτη 09.30 – 13.30
 • ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.Φ.Η.: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)
  Τρίτη – Πέμπτη 16.00 – 18.30

► Την παραμονή των αγώνων Σάββατο 1 Απριλίου από 10.00 μέχρι 20.00 στο Παγκρήτιο στάδιο, θα γίνονται έγγραφες για τους δρομείς με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν ελεύθερες θέσεις στα αγωνίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδρομή «ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς» στις Κροκεές
Διήμερη εκδρομή του συλλόγου για συμμετοχή στα 11α Βρεττάκεια
42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο