Σ.Δ.Υ.Πάτρας: Δράσεις 25ης Μαρτίου

Μεταφορά του Ιερού Λαβάρου της Επανάστασης και Κατάθεση του Δάφνινου Στεφανιού

Share
Σ.Δ.Υ.Πάτρας - Μεταφορά του Ιερού Λαβάρου της Επανάστασης και Κατάθεση του Δάφνινου Στεφανιού

Δείτε την ανακοίνωση του Σ.Δ.Υ.Πάτρας για τη Μεταφορά του Ιερού Λαβάρου της Επανάστασης και Κατάθεση του Δάφνινου Στεφανιού.


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, για 42η χρονιά, πιστός στα διαχρονικά ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, συμμετείχε και φέτος στην τιμητική εκδήλωση κατάθεσης του ενδόξου Λαβάρου της Επαναστάσεως, επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Δήμοι Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρέων.

Τα μέλη του συλλόγου μας, παρέλαβαν το Ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως της Μονής Αγ. Λαύρας Καλαβρύτων και το Δάφνινο Στεφάνι από τους μαθητές του Γυμνασίου Φαρών, στα πλαίσια της ειδικής εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, το μεσημέρι της 24ης Μαρτίου 2023. Σε μία άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, οι αθλητές μας μετέφεραν το δάφνινο στεφάνι έως την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων Πάτρας.

Οι δρομείς του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΑΣ, Παναγιώτης Γκίζας & Χρήστος Μηλιτσόπουλος κατέθεσαν το δάφνινο στεφάνι στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού. Το Ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως παραδόθηκε από τους δρομείς μας, Διονύσιο Σιδέρη & Κωνσταντίνο Λαγουδάκη. Φυσικά, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έκλεισε με το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.

Απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στην δαφνοδρομία και ακολούθησε γεύμα στο κατάστημα ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ στα Υψηλά Αλώνια προσφορά των διοργανωτών προς τους δρομείς του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του που τίμησαν την εκδήλωση και τους Δήμους Καλαβρύτων, Ερυμάνθου & Πάτρας για τη συνεργασία!

Σ.Δ.Υ.Πάτρας - Μεταφορά του Ιερού Λαβάρου της Επανάστασης και Κατάθεση του Δάφνινου Στεφανιού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο