Άνοιξαν οι εγγραφές για την Ειρηνοδρομία 2023

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share
Ειρηνοδρομία 2019

Ξεκινάνε επίσημα οι εγγραφές των δρομέων της Ειρηνοδρομίας 2023 για τον αγώνα, στην ιστοσελίδα https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών και εθελοντριών καιο Δήμος Αγίου Δημητρίου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, κατοίκους και μη, που επιθυμούν να ζήσουν με διαφορετικό τρόπο την εμπειρία της Ειρηνοδρομίας, να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση και ως εθελοντές / εθελόντριες και να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

Οι εθελοντές και εθελόντριες είναι πολύ σημαντικό και ζωντανό κομμάτι της Ειρηνοδρομίας, αφού εισφέρουν με το δικό τους τρόπο και την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα, ενώ ταυτόχρονα αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!Για τις εγγραφές εθελοντών/εθελοντριών επισκεφθείτε την αντίστοιχη ενότητα στην επίσημη σελίδα της Ειρηνοδρομίας:https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Η Ειρηνοδρομία 2023 θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ. καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας και συν αντίληψης 1.000μ. ΑμεΑ.

Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ. Φετινό μας σύνθημα: Τρέχουμε για την ειρήνη, κερδίζουμε τη ζωή “Είμαστε μοναδικοί.. είμαστε ίσοι!”

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, την Κυριακή 7 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς»
Η ομάδα πραγματοποιεί την εθελοντική της αιμοδοσία για το 2023
5ος Αγώνας Δρόμου «Acheloos Run» - 1η μέρα
Τα αποτελέσματα της 1ης μέρας του αγώνα
«Εκατό πορτρέτα αθλητών» από τον Στέφανο Αντωνάκη
100 αθλητές με την ιδιαίτερη γραφή του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο