Ήρθε το νέο RUNNER 92

Το νέο τεύχος τρέχει ήδη στα περίπτερα

Share

Το RUNNER 92 έρχεται με σκοπό να σηκώσει από τον καναπέ όσους δεν έχουν ακόμα γνωρίσει το τρέξιμο αλλά και να βοηθήσει όσους δρομείς ετοιμάζονται για τους μεγάλους αγώνες που πλησιάζουν.

Σήκω από τον καναπέ
Στο Runner’s Special του τεύχους ο καρδιολόγος και δρομέας Αλέξανδρος Μαυρικάκης παρουσιάζει όλα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα γύρω από την επίδραση της συστηματικής άσκησης στην υγεία και την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Τα αναρίθημητα οφέλη της άσκησης σχετικά με την υγεία, την κοινωνία ακόμα και την οικονομία αναλύονται μέσα από μεγάλες έρευνες που δημοσιεύθηκαν σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά. Την ίδια στιγμή, ένα εύκολο και ρεαλιστικό πρόγραμμα προπόνησης για να τρέξεις γρήγορα 5χλμ. πλαισιώνει το κεντρικό αφιέρωμα για να σε βοηθήσει να αλλάξεις τη ζωή σου!


Άκουσε το και προστάτεψέ το

Φυσικά, οι έμπειροι δρομείς που αναζητούν απαντήσεις στα καθημερινά τους ερωτήματα δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Πετρούτσος εξηγεί πόσο σημαντικό είναι να “ακούς” το σώμα σου ώστε να προλαμβάνεις τους τραυματισμούς και να μη χάσεις ούτε μία προπόνηση. Επιπλέον δίνει χρήσιμες συμβουλές για να μην τρομάζεις από πιθανούς τραυματισμούς. Ένα άρθρο που όσοι “βάζουν” πολλή προπόνηση αξίζει να διαβάσουν!


Η σούπερ προπόνηση

Η εποχή του Long Run είναι εδώ και η προπονήτρια δρόμων αντοχής Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη σωστή εκτέλεσή του, είτε για τους μαραθωνοδρόμους είτε για δρομείς μικρότερων αποστάσεων, ενώ αναφέρει νέα επιστημονικά δεδομένα γύρω από τα οφέλη του, αλλά και λεπτομέρεις για τρόπο που το εκτελούσαν σημαντικοί δρομείς στο παρελθόν.


Χρυσές στιγμές

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ανήκουν στο παρελθόν, θα μείνουν όμως για πάντα στην ιστορία. Μέσα από ένα ξεχωριστό φωτορεπορτάζ ξαναζούμε τις σημαντικότερες στιγμές του στίβου και θαυμάζουμε τους μεγάλους πρωταγωνιστές.


Τα μυστικά της Έμμα

Είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με μία ολυμπιονίκη του Ρίο, την Αμερικανίδα Έμμα Κομπέρν, χάλκινη στα 3.000 στιπλ. Η όμορφη στιπλίστρια δεν δίστασε να μας αποκαλύψει μυστικά για την προπόνησή της, τους στόχους της αλλά και πώς καταφέρνει να βελτιώνεται κάθε χρόνο!

Κι ακόμα…
Τα θέματα όμως δεν σταματούν εδώ. Στο RUNNER 92 θα βρείτε ακόμα ένα πληρέστατο οδηγό αγοράς με τα κορυφαία καρδιοσυχνόμετρα της αγοράς και τις λειτουργίες τους, μία ξεχωριστή συνέντευξη του Καθηγητή Αθλητικής Διατροφής, Σταύρου Κάβουρα ο οποίος πλέον ηγείται πολλών σημαντικών ερευνών στις ΗΠΑ, τους χρυσούς κανόνες της προπόνησης για να βάλετε μία σειρά στο πρόγραμμά σας, μυστικά για τη σωστή διατροφή, κορυφαίες υπερτροφές με απίστευτες ιδιότητες και … περίεργα ονόματα αλλά και όλα τα τελευταία νέα καθώς και το ένθετο Racing Runner με τους αγώνες του καλοκαιριού στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο