Skyrunner Series by Salomon – Hercules Marathon

Μεταγωνιστικό δελτίο από τον 6ο σταθμό του Πρωταθλήματος Skyrunning στην Οίτη

Share

Στην Οίτη μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον των Skyrunner Series by Salomon με τη διεξαγωγή του Hercules Marathon, του αγώνα που αποτελεί τον 6ο σταθμό του φετινού πρωταθλήματος.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Με απόλυτη επιτυχία και νικητή το… συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Θεοδωρακάκο, ολοκληρώθηκε στην πανέμορφη Οίτη, oHercules Marathon”, προτελευταίος σταθμός του φετινού πρωταθλήματος “Skyrunner Series 2016 by Salomon”. Η εκκίνηση για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, δόθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Υπάτης. Οι αθλητές κάλυψαν μια απόσταση 42.350 μέτρων με 2.730μ. θετικής υψομετρικής περνώντας μέσα από τοπία μοναδικής ομορφιάς και τρεις κορυφές πάνω από τα 2.000μ!
Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με επίδοση 4:49:52 ήταν αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στην γραμμή του τερματισμού, σημειώνοντας παράλληλα και νέο ρεκόρ διαδρομής. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Χάρης Καλαμπούκας με 05:05:49 και τρίτος ο Νίκος Πάλλης με 05:13:10. Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Θεοδώρα Αναστασιάδη, που χρειάστηκε 07:04:38 για να ολοκληρώσει την προσπάθειά της και ακολούθησαν οι Ελεάννα Τζώη (07:18:23) και Αγγελική Καγκάρα (08:07:01).

Η αυλαία της διοργάνωσης έκλεισε με τη τελετή απονομής στην πλατεία της Υπάτης, με τους αθλητές και τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου, γιορτάζοντας παράλληλα τη 10η επετειακή έκδοση του “Hercules Marathon.

Πλέον, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος “Skyrunner Series 2016 by Salomon”, τον Alpamayo Pro Trail Race, που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου στην Πάρνηθα και θα αναδείξει τον μεγάλο πρωταθλητή.

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 η εταιρεία ένδυσης, υπόδυσης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσοί Χορηγοί του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon είναι:

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες:

Stay Liked: www.facebook.com/skyrunninghellas

Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

Φωτο: Kostas Kaltsas 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:952:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο