Παρουσίαση Βιβλίου  «ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» του Γεράσιμου Καρέλου

Από τις Πολιτιστικές του εκδηλώσεις του ΣΔΥΑ για το 2023

Share
Παρουσίαση Βιβλίου ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ του Γεράσιμου Καρέλου

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ  του συγγραφέα Γεράσιμου Καρέλου –  εκδόσεις Ωκεανίδα.

Παραβρέθηκαν Συγγενείς και Φίλοι του Συγγραφέα, Δρομείς από τους Συλλόγους της περιφέρειας  και όχι μόνο. Ο Σύλλογος  Δρομέων Υγείας  Αθήνας είχε την οργάνωση και  επιμέλεια της εκδήλωσης  εντάσσοντας την παρουσίαση του βιβλίου του Γεράσιμου Καρέλου στις Πολιτιστικές του εκδηλώσεις για το 2023.

Η φιλοξενία της εκδήλωσης στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» ήταν ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε αναφορά στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, με την ξεχωριστή αφιέρωση του μουσικού έργου του Μίκη Θεοδωράκη ‘Το τραίνο φεύγεις τις οκτώ’ με την φωνή της ΜΙLVA.

Για το έργο και τον συγγραφέα μίλησαν οι:

Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Δρόσος  Βενετούλης Ιατρός – Δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Το βιβλίο παρουσίασε η Ελένη Μπερτσάτου  Λογοτέχνης – Συγγραφέας, αποσπάσματα  του βιβλίου διάβασε ο Νίκος Παπαδόπουλος  Ηθοποιός – Δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Η  Μαρία Καρβέλα – Σμυρνιωτάκη εκδότης των εκδόσεων ‘Ωκεανίδα’ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η υφυπουργός  Σοφία Βούλτεψη  καθώς και ο Πρωταθλητής του Βάδην ΄Αρης  Καραγεώργος.

Την παρουσίαση συντόνιζε η  Μαρίνα Τούτουζα Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εξαιρετικές ομιλίες από τους Ομιλητές,  ομιλίες που αφορούσαν το πνευματικό έργο του Γεράσιμου Καρέλου,  ακούστηκαν αποσπάσματα τα οποία απέδωσε με αισθαντική φωνή ο Νίκος Παπαδόπουλος και στο τέλος χειροκρότησαν τον συγγραφέα ο οποίος έκλεισε την εκδήλωση με το αγαπημένο του  θέμα που δεν είναι άλλο από τον Μαραθώνιο.

Αναζητήστε το βιβλίο ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ μια άλλη ματιά στο σήμερα και ότι αυτό κουβαλάει μαζί του.

Ένα ευχάριστο κλίμα με αρκετή συζήτηση για όλους όσους βρέθηκαν στο χώρο του φουαγιέ όπου προσφέρθηκαν αναψυκτικά, ήταν μια ευκαιρία να μιλήσουν και εκτός σταδίων και δρόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΟΝ πρωτοπορεί με την τεχνολογία LightSpray™!
Πολύ… μπροστά τα νέα μοντέλα της εταιρείας
Απίστευτη γκάφα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 - Το βίντεο
Ο νεαρός 200άρης βιάστηκε να κόψει ταχύτητα…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο