«Μαμά-Καρότσι» με δωροεπιταγές από τη Δωδώνη

Για άλλη μία χρονιά ο Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι» θα δώσει το δικό του στίγμα στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Share

Αναπόσπαστο κομμάτι του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αποτελεί τα τελευταία χρόνια ο Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι», δίνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.
Μαμάδες με μωρά στα καρότσια και μεγαλύτερα παιδιά να τις συνοδεύουν, θα βρεθούν στην εκκίνηση στην πλατεία Μαβίλη, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, για να τρέξουν σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου, στον οποίο νικητής αναδεικνύεται η χαρά για ζωή και η θέληση για επαφή με την φύση και τον αθλητισμό.
Η συμμετοχή στον φετινό αγώνα, η οποία είναι δωρεάν, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς οι εγγραφές στην ηλεκτρονική σελίδα www.lakerun.gr είναι ήδη περισσότερες από κάθε προηγούμενη χρονιά.
Ο φετινός Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι» θα έχει τη «γεύση του καλού», καθώς χορηγός είναι η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία θα κληρώσει δωροεπιταγές για προϊόντα της σε μεγάλο αριθμό από τις συμμετέχουσες μαμάδες.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ
Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 53 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.000 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 χώρες παγκοσμίως, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες
www.dodoni.eu 
www.facebook.com/Dodoni.SA 
www.instagram.com/dodoni.eu

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Agrinio Santa Run 2021
Στις 29 Δεκεμβρίου το Αγρίνιο γιορτάζει
Οι φωτογραφίες από τον 39ο Αγώνα Δρόμου Αθήνας 10χλμ.
Ξαναζήστε στιγμές από τον αγαπημένο αγώνα
Οι κορυφαίοι για το 2021 στο στίβο - Οι μεγάλες διοργανώσεις
Δείτε τους υποψήφιους για τους κορυφαίους αθλητές – Οι ημερομηνίες για τις μεγάλες διοργανώσεις
Back to Top