Η Athens Half Marathon Expo στην Τεχνόπολη

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share
athens half marathon εκκίνηση
Από την εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας 2021

Στην τελική ευθεία πριν δοθεί το σύνθημα της εκκίνησης την Κυριακή,  19 Μαρτίου  μπαίνει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, δίνει ραντεβού με τους φίλους του δρομικού κινήματος καθώς στις 13.00 θα εγκαινιαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και η Athens Half Marathon Expo, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).

Ο Ημιμαραθωνίος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Διοργανωτές του αγώνα που φέτος εκτιμάται ότι θα υποδεχθεί 19.000 δρομείς σε τρεις διαδρομές (Ημιμαραθώνιος, 5 χλμ-ΟΠΑΠ και Family Run) είναι ο  ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στην Athens Half Marathon Expo, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best,  θα δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 50 εκθέτες που εκπροσωπούν,  μεταξύ άλλων, τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμού, διατροφής, υγείας, αποκατάστασης, εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητικής ενημέρωσης. 

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης από όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον αγώνα.

Η Athens Half Marathon Expo θα είναι ανοιχτή για το κοινό  την Πέμπτη 16 Μαρτίου (13.00 έως 20.00), την Παρασκευή 17 Μαρτίου (10.00-20.00) και το Σάββατο 18 Μαρτίου (10.00-18.00). 

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο