Ενημέρωση συμμετεχόντων στον Λαϊκό Δρόμο «Αρκάδων Ποιμένων»

Πληροφορίες μετάβασης και επιστροφής στο Βαλτεσινίκο για συμμετοχή στον Λαϊκό Δρόμο «Αρκάδων Ποιμένων»

Share

Εκ μέρους των διοργανωτών, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει σας γνωρίζουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τον λαϊκό αγώνα ορεινού ανωμάλου δρόμου στα μονοπάτια των “Αρκάδων Ποιμένων”  στη βόρεια πλευρά του όρους “Μαίναλον”, με επίκεντρο το δημοτικό διαμέρισμα Βαλτεσινίκου του δήμου Γορτυνίας της μαγευτικής Αρκαδίας.

Μεταφορά  των Δρομέων στο Βαλτεσινίκο 
Παρακαλούμε τους Δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή για μεταφορά με το Πούλμαν της διοργάνωσης να επικοινωνήσουν για κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 210 3625168 κα Ελένη Μπερτσάτου

Η αναχώρηση θα γίνει στις 6:30 το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο, σταθμό ΜΕΤΡΟ).
Από το Βαλτεσινίκο στο σημείο εκκίνησης η μετακίνηση θα γίνει πεζή.

Σημείο εκκίνησης: Ο προαύλιος χώρος του ιστορικού μοναστηριού «Αγιονικόλας» που βρίσκεται 1,5 χλμ. βορειοανατολικά του Βαλτεσινίκου. 

Σημείο τερματισμού: Η κεντρική πλατεία του χωριού Βαλτεσινίκου του Δήμου ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ώρα εκκίνησης:  Οι  αγώνες και των δύο κατηγοριών (Α΄ & Β’), θα ξεκινήσουν  στις 10:20 το πρωί της παραπάνω Κυριακής, αμέσως μετά τη σύντομη δοξολογία για την ιστορική επέτειο της μάχης του «Αγιονικόλα» το 1826. 

Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με όλες τις συνθήκες εκτός αν αυτές προβλέπονται τέτοιες ώστε να κινδυνεύει η υγεία των δρομέων (πρόβλεψη καταιγίδας  κεραυνών, κτλ.) 

Για την διευκόλυνση και την αρτιότερη υποστήριξή τους, παρακαλούνται οι δρομείς να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για τον αγώνα έγκαιρα μέσα απο το site www.anatrexo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεργασία-έκπληξη Olympus Marathon με Sierre-Zinal!
Μία ευχάριστη προσθήκη στον αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες για μέγιστη ενέργεια, αντοχή και απόδοση
Neubria Cognifuel – το ενεργειακό ρόφημα που συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο