46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ. – Ευχαριστήριο

Δείτε το κείμενο της Ελένης Μπερτσάτου, Προέδρου ΣΔΥΑ

Share
Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα στους συμμετέχοντες του 46ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ.


Κυριακή 5 Μαρτίου ο 46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας  Αθήνας πήρε την θέση του στην ιστορική πορεία του Συλλόγου. Μια θέση που τον κάνει ξεχωριστό από τους προηγούμενους αγώνες, και ξεχωρίζει γιατί δεν έγινε στο γνωστό μας Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά εκεί που γεννήθηκε και έγραψε την ιστορία του, αλλά, έγινε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Έγινε μέσα σε ένα χώρο αντάξιο για τον καθιερωμένο Αγώνα Θεσμό  του ΣΔΥΑ ΚΑΙ ξεχωρίζει για ένα ακόμη λόγο που υπερβαίνει τα απλά  και φτάνει σε ένα επίπεδο υψηλής αθλητικής αξίας. Μιας αξίας που σμιλεύτηκε  στη διάρκεια μια ολόκληρης ζωής από τον άνθρωπο, τον  Δάσκαλο  Όλων μας τον Πρεσβευτή του ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’ τον Παναγιώτη Σκουλή.

Μεγάλη  Τιμή για τον ΣΔΥ Αθήνας  να αφιερώσει τον 46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας στο  Δάσκαλο. Τιμή και για τους Αθλητές – Δρομείς που συμμετείχαν και έτρεξαν για τον Παναγιώτη Σκουλή.

Οι υπεύθυνοι Διοργάνωσης του αγώνα για αρκετές ημέρες  αγωνιούσαν για τις καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως να επικρατούσαν την ημέρα της Κυριακής. Όλα όμως ήτανε με το μέρος της ξεχωριστής αλλαγής. Το φυσικό περιβάλλον του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, ο πανέμορφος υδάτινος περίγυρος της διαδρομής  μας αντάμειψε, μας γέμισε χαρά μια χαρά όμως που δεν την εκφράσαμε με φωνές και χειροκροτήματα. Δεν το επέτρεπε η τραγωδία που είχε συντελεστεί λίγες ημέρες πριν. Τιμήσαμε με 1′ σιγή γι’ αυτούς που έφυγαν άδικα, χειροκροτήσαμε μόνο για αυτούς και για τον Δάσκαλο.  Το περιβάλλον με τους κύκνους που απολάμβαναν την ηρεμία της λίμνης και οι αθλητές κωπηλάτες που έκαναν την προπόνησή τους  ήταν αυτοί που τράβηξαν τα κλικ των φωτογραφικών μηχανών.

Για μια φορά ακόμη ο ΣΔΥ Αθήνας ξεπέρασε την δυσκολία της αλλαγής, γιατί κάθε αλλαγή δημιουργεί ένα αίσθημα που χρειάζεται χρόνος για να το αποδεχτείς. Προχωράμε με όλους Εσάς που ήρθατε, που πήρατε μέρος, που τιμήσατε τις αρχές του ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’ που είσαστε κοντά μας και σε αυτή την Διοργάνωση. Και φυσικά τηρήθηκε το έθιμο, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βροχή να μας ραντίζει  όπως γίνετε σε όλους τους αγώνες μας.

Αγαπητοί Δρομείς, Aγαπητοί Εθελοντές και Όσοι με καθοιονδήποτε τρόπο βοηθήσατε να γίνει πραγματικότητα ο 46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  και σας ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ

Ελένη Μπερτσάτου
Πρόεδρος ΣΔΥ Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο