AMINO ANIMO και ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar

Τρέxουν μαζί για τους μικρούς ήρωες της Αμυμώνης στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Share
Aminoanimo to bazaki

Το brand ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ με τις κορυφαίες ελληνικές πρωτεΐνες και ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ, το πρώτο Juice Bar στην Ελλάδα, ως πρεσβευτές της καλής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής, ενώνουν τις δυνάμεις για καλό σκοπό, τρέχοντας μαζί στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, στις 19 Μαρτίου, με μήνυμα #embrace_our_heroes.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, στόχος των δύο brands είναι η έμπρακτη στήριξη και ανάδειξη του έργου της Αμυμώνης, του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη», καθώς και η οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Πρώιμη Παρέμβαση».

Η «Πρώιμη Παρέμβαση» αποτελεί το πρώτο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, το οποίο παρέχεται στο φυσικό περιβάλλον του παιδιού και της οικογένειας, στο σπίτι τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά 0-6, προσχολικής ηλικίας με τύφλωση, χαμηλή όραση, ή κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα οπτικής αντίληψης και συμβάλλει στην ενίσχυση των ερεθισμάτων του παιδιού αλλά και στη συναισθηματική σύνδεση με τους γονείς, ώστε να αναπτύξει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ικανότητές του.

Το ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ και ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar έχοντας στο επίκεντρο της κοινωνικής τους υπευθυνότητας τη βελτίωση της καθημερινότητας ευπαθών ομάδων, σας καλούν να συμβάλλετε έμπρακτα, βοηθώντας στο έργο της Αμυμώνης :

1. Τρέχοντας στο φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας μαζί με την ομάδα AMINO ANIMO x ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar.

Δηλώστε συμμετοχή είτε από το site του ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ  είτε από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar αγοράζοντας την ενισχυμένη συμμετοχή αξίας 30€ για τα 5KM και 35€ για τα 21ΚΜ αντίστοιχα, η οποία περιλαμβάνει την exclusive dri-fit μπλούζα της δράσης και πολλά goodies και από τα δύο brands. Για κάθε συμμετοχή, τα δύο brands θα προσφέρουν 12€ στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Πρώιμη Παρέμβαση».

2. Αγοράζοντας προϊόντα και γεύματα και από τις δυο επιχειρήσεις.

Με κάθε αγορά συσκευασίας Πρωτεΐνης Αμυγδάλου, Αρακά, Ηλιόσπορου, Κολοκυθόσπορου, Ρυζιού και Φάβας ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ από το Official site, το brand θα προσφέρει στον οργανισμό 0,5€. Αντίστοιχα, με κάθε παραγγελία από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar επιλέγοντας από τον κατάλογο ανάμεσα στη χειροποίητη μπάρα ενέργειας ή τη ζεστή χορτοφαγική σούπα, το κατάστημα θα προσφέρει στο σύλλογο 0,5€ από κάθε αγορά. Η συνεισφορά ισχύει μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

Επιπλέον, την Κυριακή 5 Μαρτίου ώρα 11:00, δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα, τα δύο brands θα προσκαλέσουν τα μέλη της ομάδας στο χώρο του ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar για να γνωριστούν και να προετοιμαστούν όλοι μαζί σε μια ομαδική προπόνηση. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα τονωτικό healthy brunch με πολλά διατροφικά και αγωνιστικά tips από το επιστημονικό προσωπικό του AMINO ANIMO και από το ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar.

Επιπλέον μπορείτε να ενισχύσετε απευθείας το έργο της Αμυμώνης με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω της OnLine Φόρμας  https://donate.amimoni.gr/
  2. Μέσω του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης 19819 *
Aminoanimo to bazaki
Περισσότερες πληροφορίες.

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar
facebook instagram

AMINO ANIMO
facebook instagram tiktok

Σχετικά με το AMINO ANIMO

Οι κορυφαίες οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO είναι μια ελληνική, επίσημα πιστοποιημένη vegan, gluten-free και bio σειρά πρωτεϊνών κορυφαίας ποιότητας, από 100% βιολογικές πρώτες ύλες προσεκτικά επιλεγμένων καλλιεργειών. Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου κι έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για όλους, οι φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO παράγονται στην Ελλάδα από αμύγδαλο, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα και συσκευάζονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτες οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά. Για την παραγωγή των πρωτεϊνών δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά, μεταλλαγμένα συστατικά, γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη ή αλάτι, καθώς και δεν πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα.

Aminoanimo to bazaki
Σχετικά με ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ είναι το πρώτο juice bar στην Ελλάδα. Από το 2014 ειδικεύεται στην παραγωγή φρέσκων, φυσικών χυμών από βιολογικά φρούτα και λαχανικά αποχυμωμένα με υδραυλική πρέσα (coldpressed) που διατηρεί κατά τη διαδικασία το μέγιστο δυνατό των θρεπτικών συστατικών. Παράλληλα, διαθέτει ένα εκτενές μενού από υγιεινά πιάτα που καλύπτουν όλες τις διατροφικές επιλογές ή/και ιδιαιτερότητες. Στόχος είναι η εύκολη πρόσβαση στην επιλογή της υγιεινής διατροφής για όλους, το οποίο επιτυγχάνεται δίνοντας μεγάλη αξία στην ποιότητα και την εντοπιότητα των πρώτων υλών. Με γνώμονα την αειφορία, τα προϊόντα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται πετυχαίνουν την έμπρακτη εφαρμογή περιβαλλοντολογικών πρακτικών, όπως την συστηματική μείωση των αποβλήτων (sustainable, eco-friendly, zero waste).

• flagship store, Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι
• juice, coffee, snack bar, cafeteria vios co-working space, Φειδίου 9, Αθήνα

Με την αμερικάνικη, παγκοσμίου εμβέλειας πιστοποίηση WELL, μια δέσμευση για την προώθηση της ανθρώπινης υγείας και ευεξίας.

Aminoanimo to bazaki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο