Συνεχίζεται η συνεργασία του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας

Δείτε πληροφορίες για τον διαγωνισμό με θέμα «Άθλοι κα Μούσες»

Share
Μαραθώνιος Ρόδου - ΔΙαγωνισμός ζωγραφικής

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και της διαρκούς προσπάθειας του για διάδοση του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που φοιτούν σε σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο διαγωνισμός έχει θέμα «Άθλοι κα Μούσες» και γίνεται σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και έχει διάρκεια έως τις 30 Μαρτίου 2023.

Όλα τα έργα τέχνης πρέπει να είναι πρωτότυπα, σχεδιασμένα στο χέρι σε χαρτί ζωγραφικής ή καμβά διαστάσεων Α3. Θα δοθούν βραβεία στα διακριθέντα έργα ανά ηλικιακή κατηγορία, αλλά και τιμητικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάταξης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των έργων στο σύνδεσμο: https://sites.google.com/view/ppe-athloimouses/home

Μαραθώνιος Ρόδου - ΔΙαγωνισμός ζωγραφικής

Είναι η τρίτη φορά που ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και η ανταπόκριση των παιδιών τις προηγούμενες φορές ήταν σπουδαία.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ρόδου Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Η συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας έχει αναπτυχθεί σε στερεές βάσεις και με μεγάλη χαρά τη συνεχίζουμε και για φέτος στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου. Η ανταπόκριση των μαθητών αποτέλεσε τον λόγο που και φέτος στηρίζουμε τον διαγωνισμό και τον έχουμε εντάξει στις παράπλευρες εκδηλώσεις, προκειμένου να κάνουμε ακόμα δυνατότερο το μήνυμα για ένταξη της άθλησης στην καθημερινή ζωή».

Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/  

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου

Μαραθώνιος Ρόδου - ΔΙαγωνισμός ζωγραφικής

Το promo video του αγώνα

https://www.facebook.com/roads2rhodes/videos/754221059240176

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Μαραθώνιος Ρόδου - ΔΙαγωνισμός ζωγραφικής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τζάμπολ Αγάπης: Γιορτή λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου
Μία μπάλα του μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά
Mageean, Finot και Tual στους τελικούς
Δυνατοί τελικοί στις μεσαίες αποστάσεις
Άνοιξε η αυλαία στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης
Ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο