Περιφερειακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου 2023 – Βόρειας Πελοποννήσου

Με επιτυχία οι αγώνες που έγιναν στις 5 Φεβρουαρίου

Share
Περιφερειακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου 2023 - Βόρεια Πελοπόνησσος

Με επιτυχία πραγαματοποιήθηκαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου 2023 που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί η σχετική ενημέρωση.

Περιφερειακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου 2023 – Βόρεια Πελοπόνησσος

Με πολλές και σπουδαίες συμμετοχές διοργανώθηκαν την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου  στο δάσος της Στροφυλιάς (Καλογριάς) οι Περιφερειακοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (ΟΤΑΔ). Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 300 αθλητές,   από 25 και πλέον αθλητικά Σωματεία των 5 Νομών της ζώνης ευθύνης της (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου), καθώς και αθλητές από τη Μεσσηνία και Αθήνα, στάθηκαν στο χώρο της εκκίνησης σε όλες τις κατηγορίες. Όλοι και κυρίως οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την καταπληκτική διαδρομή μέσα στο πανέμορφο δάσος  κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες. Η διοργάνωση διεξήχθη στη συγκεκριμένη τοποθεσία μετά από 4 χρόνια και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ανοιχτός αγώνας 1.000μ. για  τα παιδιά των 2 τελευταίων τάξεων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου αισθάνεται απόλυτη ικανοποίηση για την επιτυχία των Αγώνων, επιτυχία που δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αμέριστη βοήθεια του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρου Μυλωνά, του  Αντιδημάρχου  Έργων Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρου Σταυρογιαννόπουλου και του Προέδρου του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων κ. Χρόνη Παλυβού, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα τους για το ενδιαφέρον του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τον Αθλητισμό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μας επίσης εκφράζουμε για την πολύτιμη βοήθεια στους:

  • Την Πρόεδρο του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. κ. Ροδία Καραμπελιά.
  • Τη Marinerescue  Ναυαγοσωστική Σχολή Πάτρας και ιδιαίτερα την κ. Νιφόρα Ιωάννα για την οικονομική υποστήριξη του Αγώνα.
  • Τη μονάδα νεφρού «ΤΡΙΓΚΑΣ» για τη χορηγία του ασθενοφόρου.
  • Τον επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Κ. Αχαΐας κ. Τάσο Γιακουμή που προσέφερε τις υπηρεσίες του ως γιατρός του αγώνα.
  • Τον κ. Σπύρο Πίτα για την χορηγία των νερών.

Τέλος η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί το Δασαρχείο της περιοχής για την παραχώρηση του χώρου και τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. για την βοήθειά τους και υπόσχεται την πραγματοποίηση και άλλων ανάλογων αθλητικών εκδηλώσεων στο μέλλον στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ακόμη και υψηλότερου επιπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο