7ο MaskaRun: Μια πολύχρωμη γιορτή για όλους

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο αγώνας

Share
MaskaRun Ορχομενός

Το MaskaRun Ορχομενού έχει φίλους. Φανατικούς φίλους που κάθε χρόνο το κάνουν ξεχωριστό με την δυναμική και  πολυπληθή συμμετοχή τους. Το MaskaRun είναι μια μεγάλη χαρούμενη παρέα μια μεγάλη αγκαλιά!

Χωράει μικρούς,  μεγάλους, τετράποδους και άλλους φίλους, αρκεί να χαμογελάνε. Το χαμόγελο είναι το μόνο αντίτιμο που σας ζητάμε! Όλα τα άλλα τα φροντίζουμε εμείς, σας τα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ!

Το MaskaRun είναι μια πολύχρωμη γιορτή, αγώνας δρόμου-περίπατος, απόστασης 3χλμ. στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι.

Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016. Έκτοτε και άλλες πόλεις διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων ενώ ο Ορχομενός κρατά την πρωτιά σε αυτή την πρωτοπορία.

Στο MaskaRun δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

ΣΤΟΧΟΣ είναι η συμμετοχή, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας. Μια πρόσκληση αλλαγής τρόπου ζωής, διέξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με τις καρναβαλικές δραστηριότητες της εκάστοτε διοργανώτριας πόλης. Στον Ορχομενό με το φημισμένο «Καρναβάλι Ορχομενού», την εκκίνηση στο οποίο δίνει το MaskaRun

Στο καρναβαλικό ΚΛΙΜΑ οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται από τους διοργανωτές να μακιγιαριστούν, να φορούν  αποκριάτικες στολές, μάσκες,  καπέλα ή ό,τι πρωτότυπη μεταμφίεση μπορούν να σκεφτούν.

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο