Ο ΣΔΥ Ρεθύμνου στηρίζει τον Σπύρο Σηφακάκη!

Ο δρομέας του συλλόγου στάθηκε πολύ άτυχος

Share

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη στον δρομέα του ΣΔΥ Ρεθύμνου την περασμένη Κυριακή. Ο Σπύρος Σηφακάκης χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε την προπόνησή του.

Διαβάστε την ανάρτηση του ΔΣ του συλλόγου:

“Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με το αδιανόητο και τραγικό της περασμένης Κυριακής. Ένα από τα καλύτερα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, τακτικός εκπρόσωπος του δρομικού κινήματος και του συλλόγου μας (ως δρομέας και ως μέλος ΔΣ), εξαίρετος επαγγελματίας και υπέροχος οικογενειάρχης, ο δικός μας Σπύρος Σηφακάκης αυτή τη στιγμή διέρχεται τον πιο δύσκολο και κρίσιμο αγώνα της ζωής του.

Σύσσωμο το ΔΣ και όλα τα μέλη του ΣΔΥΡ, ατομικά και συλλογικά, συμπαραστεκόμαστε στον Σπύρο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής και δηλώνουμε έτοιμοι/ες να συνδράμουμε και υλικά, εκτός από ηθικά, όποτε και αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στο κοινό συλλογικό αίσθημα της στήριξης, ανακοινώνουμε την αναστολή, μέχρι νεοτέρας, κάθε δημόσιας προβολής και λειτουργίας του συλλόγου μας. Η υγεία προηγείται όλων των άλλων αγαθών και, όταν συμβαίνει ένα τόσο τραγικό γεγονός, δεν έχουν σημασία ούτε το τρέξιμο ούτε οι αγώνες ούτε οι νίκες ούτε οι χαρές ούτε τα μετάλλια ούτε οι συμμετοχές.

Ευχόμαστε στον Σπύρο μας καλή και γρήγορη ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στην κανονική ζωή και στον δρομικό αθλητισμό.”

Αναμένουμε ενημερώσεις για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι τον άτυχο δρομέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο