ΣΔ Άρτας: Σύσταση νέου ΔΣ

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share
Σύλλογος Δρομέων Άρτας λογότυπο

Ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας ανακοινώνει τη σύσταση του νέου του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Σας ανακοινώνουμε ότι κατόπιν εκλογών, που διεξήχθησαν στην πόλη της  Άρτας την 21 Ιανουαρίου 2023 , ανεδείχθησαν βάσει του καταστατικού, τα προβλεπόμενα όργανα του «Συλλόγου Δρομέων  Άρτας».

Από  την κατανομή των αξιωμάτων την 25η Ιανουαρίου 2023, προέκυψε  το Διοικητικό  Συμβούλιο ως εξής:

  1. Μακρής Θεόδωρος, Πρόεδρος
  2. Μπότσας Δημητριος, Αντιπρόεδρος
  3. Σκαλτσάρη Αλεξάνδρα, Γραμματέας
  4. Μανουσάκη Μαρία, Ταμίας
  5. Χασκώνης Κων/νος , Έφορος

Αναπληρωματικά μέλη:

Κοτσιάνης Κων/νος

Βασικός στόχος του Συλλόγου, που είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, καθώς και των μελών που την απαρτίζουν, είναι η διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, να εμφυσήσει στα μέλη του δρομείς, μέσω των σχετικών εκδηλώσεων του, αγάπη προς τη φύση, για μια ισχυρή και υγιή  περιβαλλοντική συνείδηση.

Όραμα μας, είναι, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, να βγάλουμε, ανεξαρτήτως ηλικίας, όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε (άντρες, γυναίκες, παιδιά)  στον δρόμο, να αθλείται. Αυτό θα συμβάλει αποφασιστικά, τόσο στην σωματική όσο και την ψυχική υγεία των πολιτών.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το πιο φυσικό, είναι να φορέσετε τα αθλητικά σας και να μας συναντήσετε για τρέξιμο ή περπάτημα στο παραποτάμιο, στο γήπεδο, στο λόφο ή σε κάποια από τις φυσικές διαδρομές της πόλης μας. Μαζί μπορούμε να λάβουμε ομαδικά μέρος σε αγώνες που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με μοναδικό σκοπό τη χαρά της συμμετοχής και της γνωριμίας με ανθρώπους που ανεξαρτήτως ηλικίας ,κοινωνικού υποβάθρου ή εκπαίδευσης, μοιράζονται,  την ίδια αγάπη για το τρέξιμο ή το βάδισμα. Εκτός του τρεξίματος, στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου του αθλητισμού και της υγείας για θέματα που αφορούν την άσκηση ,την αποκατάσταση, τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής   γενικότερα. Δεσμευόμαστε ότι θα συμμετέχουμε με  όλους τους φορείς της πόλης σε σχετικές δράσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο