1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2023

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συλλόγου

Share

Aκολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας για την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του συλλόγου για το 2023.


1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2023

Ένα διαφορετικό πρωινό

Αγαπητοί Δρομείς,

Σήμερα νοιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας αυτό που μας πρόσφεραν με περισσή αγάπη οι Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου μας.

Αγαπητοί Εθελοντές Αιμοδότες, Σας ευχαριστούμε,

Είσαστε ξεχωριστοί για Εμάς, ξεχωριστοί και μοναδικοί γιατί ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ΣΔΥ Αθήνας, ώρα 09:00πμ είσαστε εκεί στα γραφεία μας και περιμένατε μαζί μας το Συνεργείο Αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών.

Πρώτη ήρθε η Ελένη, ακολούθησαν ο Αντώνης ο Δημήτρης, ο Γεράσιμος, ο Ιωάννης, ο Δημήτρης, η Τζένη, ο Σεραφείμ,  ο Χρήστος, ο Γιώργος.

Η δική σας συμμετοχή και προσφορά στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του 2023 μας έδειξε ότι κάτι καλό γίνετε σήμερα στην κοινωνία μας, μας δώσατε  ελπίδα για το αύριο.

Κυριακή πρωί και Εσείς είσαστε Εκεί για να προσφέρετε το ανεκτίμητο δώρο σας. Είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, είσαστε παράδειγμα για Όλους σε ένα ξεχωριστό πρωινό.

Φίλοι Αιμοδότες Δρομείς του Συλλόγου μας, και ΑΥΤΗ τη φορά θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική συμμετοχή σας, στη 1η Αιμοδοσία του 2023, που έγινε στα γραφεία μας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε  τηλεφώνημα – έκκληση βοήθειας που θα γίνετε στον ΣΔΥ Αθήνας η Τράπεζα Αίματος θα ανταποκρίνεται χάρη στη δική σας σημερινή συνεισφορά.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Παύλο, την Ιωάννα, τον Στέργιο, τον Βασίλη που έδωσαν απευθείας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα και αυτούς επίσης που προσήλθαν αλλά δεν τους επετράπη να δώσουν αίμα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία την ομάδα Αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών, την Ιατρό κα Φωτεινή Χαϊρα, την Αιμολήπτρια κα Μαρία Κατζουράκη, τους βοηθούς κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο και ο κ.Χρήστος Γκαύρος.

Ο Νίκος Μπουνιαλέτος και η Αναστασία Τσώνου υποστήριξαν με την παρουσία τους τις διάφορες ανάγκες της διοργάνωσης.

Να είστε Πάντα Καλά, Εσείς και οι Οικογένειές σας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας
Αθήνα 22 Ιανουαρίου  2023
Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο