Mαραθώνιος Ναυπλίου 2023

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα

Share
Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022 εκκίνηση
Δόθηκε η εκκίνηση του 7ου Μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου Ναυπλίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, Κυριακή 17 Απριλίου 2022. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι ένα αθλητικό δρομικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα μία πρωτοποριακή Διοργάνωση που στο πλαίσιό της έχει δημιουργήσει ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων που προάγουν την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό. Η Διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, δρόμου 5 χιλιομέτρων και 2,5 χιλιόμετρων και συνολικά σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελου Παπαποστόλου φέτος συμμετείχαν 2.500 αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα. Ανάμεσα στους αθλητές που συμμετέχουν ήταν και οι πρωταθλητές Ντενίς Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης. Τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την υποστήριξη της Δ/νση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Mαραθώνιο Ναυπλίου 2023 που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Μαραθώνιου, Ημιμαρθώνιου, 5χλμ. & 2,5χλμ. με τις εγγραφές να διαρκούν έως τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής σχολείων θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Εγγραφές θα γίνουν, βάσει διαθεσιμότητας, στο Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει Παρασκευή και Σάββατο 3 και 4 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 19:00.

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα

Δείτε τα highlights από τη διοργάνωσης του 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο