Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου στην ΕΟΣΛΜΑΥ

Εντάχθηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ). Το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά από εξουσιοδότηση της Γενικής του Συνέλευσης και έγινε δεκτό πρόσφατα από την Γενική Συνέλευση της ΕΟΣΛΜΑΥ. Η Ομοσπονδία έχει ως μέλη περίπου 100 Συλλόγους Δρομέων απ’ όλη την Ελλάδα, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής (UESpT) αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για όλους» (FISpT) και έχει ως στόχο την διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Πέραν της μεγάλης σημασίας της ένταξης των Lesvos Runners σε μια μεγάλη εθνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικογένεια, επιπλέον τα μέλη του θα απολαμβάνουν μέσω της ένταξης στην Ομοσπονδία μίας σειράς προνομίων όπως έκπτωση στο κόστος συμμετοχής σε αγώνες δρόμου, μεταξύ των οποίων ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Με την ευκαιρία το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners καλεί όσες και όσους ασχολούνται με το τρέξιμο, ανεξάρτητα ηλικίας, επιδόσεων ή βαθμού ενασχόλησης, να εγγραφούν στο Σύλλογο. Με την εγγραφή τους γίνονται μέλη μιας μεγάλης, όμορφης και ενεργής παρέας, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν σειράς προνομίων σε συνεργαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο