ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα – βραβεύσεις 2022

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης για τους όσους ξεχώρισαν το 2022

Share
Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ - βραβεύσεις 2022

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης για τους όσους ξεχώρισαν το 2022. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα – βραβεύσεις 2022

Η χρονιά για τον Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ξεκίνησε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 με χαρούμενη διάθεση σε ένα απολύτως εορταστικό κλίμα στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου με την εκδήλωση βραβεύσεων των μαραθωνοδρόμων μας και ατόμων που διακρίθηκαν για την πολιτιστική και αθλητική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Το ΔΣ του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ υποδέχθηκε τους καλεσμένους στο φιλόξενο ΜΟΥΣΕΙΟ και η Γραμματέας, Ελευθερία Δημαντώνη καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην Τελετή Βραβεύσεων.

Είχαμε την τιμή να καλωσορίσουμε στην εκδήλωσή μας τον κ. Βασίλη Οικονόμου, βουλευτή ΝΔ, την κ. Βάσω Κόλλια, πολιτευτή της ΝΔ, τον κ. Λάζαρο Καραούλη, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, από το Δήμο Μαραθώνος, τους Αντιδημάρχους κ. Ευάγγελο Κυπαρίσση και κ. Χρήστο Στάμο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Αλικιώτη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κώστα Κουλούκουσα, τον πρόεδρο της Κοινότητας Μαραθώνα κ. Κώστα Λάσκο, το Σύμβουλο της Κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Ιωάννη Κυριακού, το Σύμβουλο της Κοινότητας Μαραθώνα κ. Κωνσταντίνο Καβαρνό, τον κ. Νίκο Παπαργύρη, μέλος της ΚΕΔΜΑ και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Μαραθώνα κ. Δέσποινα Γρηγοροπούλου.

Στην εκδήλωσή μας είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε το Χάρη Βασιλάκο, εγγονό του νικητή του πρώτου Μαραθωνίου Χαρίλαου Βασιλάκου και τον πρωταθλητή μας στο Μαραθώνιο Γιώργο Μάλλιαρη.
Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο Χάρης Μανούσης, από το Runntrail.gr.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η πολυπληθής παρουσία δρομέων από φίλους Συλλόγους Δρομέων.
Θα αναφέρουμε τους συλλόγους και όχι τους ανθρώπους που τους απαρτίζουν.
Να γνωρίζετε όμως ότι σας υποδεχθήκαμε όλους με περίσσια χαρά! Όλοι μαζί έχουμε δώσει έναν τεράστιο αγώνα και έχουμε καταφέρει να δώσουμε μεγάλη ώθηση στον μαζικό αθλητισμό και έχουμε συμβάλει στην άνοδο της άθλησης και στην αύξηση του αριθμού των δρομέων όπως εξάλλου τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Κωνσταντίνος Σάμιος στο σύντομο χαιρετισμό του στην Εκδήλωσή μας.
Να σας ευχαριστήσουμε λοιπόν για την παρουσία σας όλους εσάς τους φίλους μας και συναθλητές μας από τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, τους Αθηναίους Δρομείς, τον Ευκλή, το ΣΔΥ Αθηνών, τους Παλλήνιους Δρομείς και το Σύλλογο Δρομέων Αγίας Παρασκευής.

Ο Πρόεδρος Βλάσης Καραβασίλης ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και ευρύτερα στην Ελλάδα.
Τόνισε τη σημαντικότητα των δράσεων του συλλόγου και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δηλώσουν τη δυναμική παρουσία τους στις δράσεις του Συλλόγου ως εθελοντές.
Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με το όνομα ΕΦΗΒΟΣ.

Για τα 40 χρόνια του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ τον ερχόμενο Νοέμβριο ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ προετοιμάζει πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής μας.

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαραθώνος Ευάγγελος Κυπαρίσσης δήλωσε ως πρώτος την επιθυμία του να γίνει μέλος της εθελοντικής ομάδας ΕΦΗΒΟΣ!
Την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτήσουμε ειδική φόρμα συμμετοχής για όλους τους ενδιαφερόμενους!
Στη συνέχεια ο Βλάσης Καραβασίλης παρουσίασε το πρόγραμμα των αγώνων για το 2023 και κάλεσε αθλητές και εθελοντές να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στις δράσεις μας!

Ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων στους Μαραθωνοδρόμους μας που ήταν και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.
Για μας είναι μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε στο σύλλογο μας μέλη που διαπρέπουν σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα, τόσο στους αγώνες δρόμου, όσο και σε αγώνες βουνού και σε υπεραποστάσεις!

Στην εκδήλωση ήταν παρών και βραβεύθηκε ο 91χρονος μαραθωνοδρόμος μας, ο αθλητής σύμβολο, ο Στέλιος Πρασσάς, που τερμάτισε τον περασμένο Νοέμβριο έναν ακόμη Μαραθώνιο!

Φέτος είχαμε τη χαρά να βραβεύσουμε για πρώτη φορά μικρούς μαθητές.
Η στιγμή της βράβευσης των παιδιών του Νηπιαγωγείου Κάτω Σουλίου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς τιμήθηκαν για την εξαιρετική τους παράσταση με τίτλο « Η Μάχη του Μαραθώνα» κατά τη διάρκεια της έναρξης του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 2022 στον Αρχαιολογικό Χώρο του Τύμβου Μαραθώνα.
Παιδιά, είστε η ελπίδα του Μαραθώνα!

Ευχαριστούμε και τη Νηπιαγωγό Ευαγγελία Ντελιοπούλου και τις συναδέλφους της για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του Μαραθώνα!
Αν δεν είδατε την παράσταση των παιδιών, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο της ΕΡΤ που ήταν σε απευθείας μετάδοση από τον Τύμβο.
https://youtu.be/b0p3Zi_gH-A

Τιμήθηκαν επίσης για το ξεχωριστικό εθελοντικό έργο στην περιοχή μας οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Μαραθώνα, η Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Ανθρωπος Νέας Μάκρης και τα Μαραθώνια Μονοπάτια του Περικλή Βυλτανιώτη.
Ο Διοργανωτής και φίλος συναθλητής του αγώνα Παναγία Μερέντα Γιώργος Δράκος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα των Εθελοντών Διασωστών Μαρκοπούλου Κουβαρά, που είναι οι αρωγοί μας διασώστες σε όλους τους αγώνες μας!

Από το χώρο της υγείας τιμήθηκαν ο ιατρός Δημήτρης Φράγκος που μας στηρίζει σε κάθε αγώνα του Συλλόγου μας και η φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Φράγκου, Συντονίστρια του Επιστημονικού Τμήματος «Αθλητικής Φυσικοθεραπείας» του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών που μας στηρίζει επίσης εθελοντικά σε αγώνες μας!
Επίσης βραβεύτηκαν νεαροί φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην Τελετή Βραβεύσεων ξεχωριστό ήταν το μουσικό μέρος της που επιμελήθηκαν τρεις αγαπημένοι μας μουσικοί.
Η υψίφωνος και πιανίστα Δώρα Ρούση με τον Πέτρο Καψάλη στην κιθάρα και στο τραγούδι και την Ισιδώρα Καψάλη στο τσέλο και στο τραγούδι.
Οι μουσικοί της εκδήλωσης μάγεψαν τους καλεσμένους μας και τους χάρισαν όμορφες μουσικές στιγμές.
Στο τέλος της εκδήλωσης απολαύσαμε τον ΥΜΝΟ του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ από την Δώρα Ρούση, τον οποίο η ίδια μελοποίησε!
Θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον Πέτρο Καψάλη όχι μόνο για την ξεχωριστή του παρουσία στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης μας αλλά και για τον πρώτο τερματισμό του ως μαραθωνοδρόμος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο του 2022.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων ακολούθησε κέρασμα στο φουαγέ του μουσείου για όλους τους καλεσμένους μας.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Ειρήνη Σπανού, τη διευθύντρια του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και τη θερμή συμπαράσταση στο έργο μας και όλους τους εθελοντές μας που συνέβαλαν με κόπο και ενθουσιασμό στην επιτυχία της εκδήλωσης!
Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγάπη, πολλές ευχάριστες προπονήσεις, συμμετοχές σε αγώνες και σας περιμένει στους πέντε αγώνες που διοργανώνει για το 2023!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος 2024: Οι νικητές
Αναγνώστου και Μαρινάκου οι μεγάλοι νικητές – Δείτε όλες τις τριάδες
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024
LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 24-25 Φεβρουαρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο