Το νησί των εξαφανισμένων δρομέων στην Πορτογαλία!

Υπόθεση που θυμίζει θρίλερ!

Share

4 δρομείς χάθηκαν μυστηριωδώς

Ακούγεται σαν σενάριο ταινίας ή βιβλίο τρόμου, κι όμως δεν είναι!

Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη ο Βρετανός δρομέας βουνού Darren Kay πήγε για προπόνηση στο νησί Μαδέιρα, βόρεια της Αφρικής, στην Πορτογαλία κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Συγκεκριμένα, 52χρονος βγήκε για μία προπόνηση με την παρέα του και αποφάσισε να συνεχίσει μόνος του για να γράψει μερικά χιλιόμετρα παραπάνω και εξαφανίστηκε!

Αυτό που κάνει το θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον όσο και ανησυχητικό είναι ότι αυτή είναι η τέταρτη εξαφάνιση δρομέα στο συγκεκριμένο νησί τα τελευταία δύο χρόνια!

Τον Δεκέμβριου του 2020 είχε εξαφανιστεί η Γερμανίδα τουρίστρια Jascha Hardenberg, τον Ιούλιο του 2021 ο Πολωνός Michal Kozek, ενώ ο 35χρονος Γάλλος Benoit Way χάθηκε για πάντα δύο μήνες αργότερα.

Χωρίς ίχνος

Μάλιστα, για κανέναν από τους τέσσερις δεν έχει βρεθεί το παραμικρό παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει αρκετές έρευνες.

Είναι γεγονός πως το μέρος κρύβει αρκετούς κινδύνους με ψηλές κορφές, βράχια, γκρεμούς και δυνατούς ανέμους. Ωστόσο, είναι τουλάχιστον περίεργο που τόσο καιρό δεν έχει βρεθεί τίποτα για κανέναν.

Το μόνο κοινό που είχαν και οι τέσσερις είναι πως χάθηκαν ενώ έτρεχαν μόνοι, τη στιγμή που οι τρείς από τους τέσσερις χάθηκαν κοντά στο χωριό Calheta στα δυτικά του νησιού.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο