Ομαδική προπόνηση Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης»

Στο οικολογικό πάρκο της Αγυιάς η πρώτη προπόνηση για το 2023

Share
Ομαδική προπόνηση Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Στο οικολογικό πάρκο της Αγυιάς έκανε την πρώτη του ομαδική προπόνηση για το 2023 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ». Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ομαδική προπόνηση Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης»

Με ομαδική προπόνηση long-run υποδέχθηκαν το 2023 οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», εγκαινιάζοντας, ταυτόχρονα, την προετοιμασία για τους αγώνες που θα συμμετάσχει ο Σύλλογος την άνοιξη, με κυριότερους τους Μαραθωνίους Ολυμπίας (26/3) και Θεσσαλονίκης (30/4).

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του νέου  οικολογικού πάρκου άθλησης – αναψυχής της Πάτρας, στην περιοχή του έλους της Αγυιάς, το οποίο μεταμορφώθηκε σε νέο αθλητικό «πνεύμονα» της πόλης, μετά τις εργασίες ανάπλασης που υλοποιήθηκαν από το Δήμο Πατρέων και απόλαυσαν το τρέξιμο στις χωμάτινες διαδρομές του πάρκου αλλά και κατά μήκους του νέου ποδηλατοδρόμου που συνδέει το βόρειο τομέα της πόλης με το κέντρο.

Στο τέλος της προπόνησης, φωτογραφήθηκαν στην ξύλινη πεζογέφυρα που αποτελεί το κυρίαρχο έργο των εργασιών ανάπλασης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ομαδικές προπονήσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου. Το επόμενο μεγάλο γεγονός για τα μέλη και τους φίλους του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» είναι  η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Ομαδική προπόνηση Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο