Koρυφαίες συμμετοχές στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Τελευταία νέα από τον αγώνα της Λευκάδας

Share

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές του στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο ενώ δεν είναι λίγες οι ετοιμασίες μεγάλων αποστολών από συλλόγους της Πάτρας, Αθήνας, Γιαννιτσών, Κεφαλονιάς, Αγρινίου κ.ά. που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.  Ανάμεσα στους συμμετέχοντες διακρίνονται και έλληνες ελίτ αθλητές όπως ο Κώστας Πούλιος πρωταθλητής μαραθωνίου και ο Γιώργος Καραβίδας, επίσης πρωταθλητής του μαραθωνίου, ενώ από τις γυναίκες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Ράνιας Ρεμπούλη, πρωταθλήτριας μαραθωνίου, η οποία είναι μία από τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο αγώνισμα του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, καθώς και η Αναστασία Καρακατσάνη πρωταθλήτρια 5.000μ. και 10.000μ., 3η πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νέες στα 10.000μ.

Επίσημη είναι και η συμμετοχή του Ιταλού πρωταθλητή μαραθωνίου Giovanni Gualdi ο οποίος θα συμμετέχει στον αγώνα του ημιμαραθωνίου ενώ έχει ήδη πιάσει και το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Με προσωπικό ρεκόρ 2.13’39’’ και φετινό 2.18’38’’ πριν από λίγες ημέρες στον μαραθώνιο της Ρώμης ο αθλητής θα παραμείνει στο νησί της Λευκάδας για 10 και πλέον ημέρες ενώ θα πραγματοποιηθούν και προπονητικές συναντήσεις όλη την επόμενη εβδομάδα μετά τον πράσινο ημιμαραθώνιο προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να μιλήσουν και να συντρέξουν μαζί του.

Και η showbiz ανάμεσα στους δρομείς όπως αυτή του Αλέξανδρου Παρθένη στον αγώνα του ημιμαραθωνίου και αυτός, ενώ δεν αναφέρει αν μαζί του θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου.

Δυνατή θα είναι και η συμμετοχή της Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασίας Τσουμελέκα σε μία τελευταία δυνατή προπόνηση πριν την συμμετοχή της στον αγώνα προκειμένου να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο στην Βραζιλία. Η Αθανασία θα πραγματοποιήσει την προπόνησή της σε αγωνιστικό ρυθμό βάδην στον αγώνα του πράσινου ημιμαραθωνίου, ενώ η διοργάνωση δέχθηκε την επιθυμία της αθλήτριας και θα συνδράμει όπου και όπως της ζητηθεί από την Ολυμπιονίκη μας.

Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο