ΣΔΥ Αθήνας: Ετήσια Γενική Συνέλευση

Τιμητικό βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΔΥ Αθήνας για την Ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.


Την Δευτέρα 5-12-22 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, Γραβιάς 9-13, Αθήνα η πρώτη  Γενική Συνέλευση  (Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός) μετά Covid -19 εποχή.

Σε ένα κλίμα αρκετά συγκινητικό προσήλθαν Μέλη του Συλλόγου, που άκουσαν και αυτά, που συνήθως δεν φαίνονται και αυτά  που πρέπει να γνωρίζουμε για τον Ιστορικό ΣΔΥ Αθήνας. Ιδιαίτερα συγκινητική ήτανε η στιγμή που η Πρόεδρος ανακοίνωσε στα παρευρισκόμενα Μέλη:

«Σήμερα, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, γιατί ΟΛΟΙ έχουμε συμβάλλει σε αυτό, την μεγάλη τιμητική διάκριση που θα αποδοθεί στον ΣΔΥ Αθήνας για το πολύπλευρο, αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό του έργο.

Το ανώτερο Πνευματικό Ίδρυμα της  χώρας μας, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αθηνών θα μας απονείμει Τιμητικό Βραβείο στις 20 Δεκεμβρίου 2022, στην διάρκεια των ετήσιων βραβεύσεων και απονομών σε αυτούς που ξεχώρισαν για το έργο τους.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είναι εξαιρετικά περήφανο που σας ανακοινώνει και σας αποδίδει την Τιμή που σας πρέπει και για την δική σας συμβολή σε αυτή την διάκριση της  Ακαδημίας Αθηνών.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε να καταβάλλει προσπάθειες και να προσφέρει όσο μπορεί ώστε να συνεχιστεί το έργο του πρωτοπόρου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας.

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο