Εκδρομή του ΣΔΥ Πάτρας στον 9ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο

Δείτε πληροφορίες

Share

Ημερήσια εκδρομή διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας στον 9ο Καστόρειο ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα

“Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας διοργανώνει για τα μέλη του και τους συνοδούς τους, αυθημερόν Εκδρομή στο Καστόρι. Θα αναχωρήσει πούλμαν από το Πάρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επί της Γ. Ρίτσου, την ημέρα του αγώνα, αυστηρά στις 05:30πμ. Η επιστροφή από το Καστόρι θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 και αφού λήξουν όλες οι εκδηλώσεις του αγώνα.

Πριν τον αγώνα η Οργανωτική Επιτροπή θα μας προσφέρει ένα ελαφρύ πρωινό και τσάι Ταϋγέτου εντελώς δωρεάν! Μετά τον αγώνα θα προσφερθεί στους δρομείς που θα συμμετάσχουν δωρεάν χειμωνιάτικο γεύμα με κύριο έδεσμα την εξαιρετική ντόπια φασολάδα καθώς και ντόπιο κρασί!

Το κόστος της εκδρομής είναι στα 25,00 ευρώ ανά άτομο (μέλη και οι συνοδοί τους) και για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας, στο πούλμαν, πρέπει να καταβληθεί το εν λόγω ποσόν, κάθε Τετάρτη (18:00-19:30) στην έδρα του Συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2022. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί αν και εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συμμετεχόντων.

Για οποιοδήποτε κώλυμα καλέστε στο 6973 745121 Σπυροπούλου Μαρία.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο