H adidas Μεγάλος Χορηγός στον 39ο ΑΜΑ

Impossible is Nothing για το brand με τα three stripes, που δίνει και πάλι το παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρας

Share
adidas 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η adidas, ως Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στήριξε τις προσπάθειες των δρομέων κάνοντας εμβληματική την παρουσία της για μια ακόμη φορά. Στον 39ο  Μαραθώνιο, ένα θεσμό που πρεσβεύει τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού, οι δρομείς απέδειξαν  ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές. Η adidas ορμώμενη από το πνεύμα του ‘IMPOSSIBLE IS NOTHING, παραμένει το brand που στηρίζει όσους καταρρίπτουν τα εμπόδια για να φτάσουν εκεί που επιθυμούν, κατακτώντας τους στόχους τους.

Η adidas συμμετείχε και στη φετινή Marathon Expo, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση που είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου, παρουσιάζοντας ολόκληρη τη Running συλλογή. Με τα συλλεκτικά μπλουζάκια του Μαραθωνίου, το Expo Booth της adidas αποτέλεσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Σημείο διάδρασης αποτέλεσε φυσικά και το Sponsor’s Village. Όσοι το επισκέφτηκαν απόλαυσαν ευφάνταστες δραστηριότητες και είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα χαρούμενο και interactive παιχνίδι, να κερδίσουν μοναδικά δώρα από το κατάστημα της adidas στην Ερμού, αλλά και να δοκιμάσουν  το απόλυτο παπούτσι του Μαραθωνίου, το Adizero Adios Pro 3!

adidas 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας - adizero adios pro 3

Τόσο η Αναστασία Μαρινάκου όσο και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος αγωνίστηκαν με τα Adizero Adios Pro 3 και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις! Η Αναστασία Μαρινάκου τερμάτισε με ρεκόρ αγώνα πρώτη στις γυναίκες στα 10χλμ ενώ ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος περσινός νικητής του αγώνα και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ διαδρομής, κατέκτησε τη 2η θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συγκινώντας πολλούς με το ήθος και τη θέλησή του να τερματίσει παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα Cheering Zones η adidas έδωσε βροντερό παρόν δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και εμψυχωτική ατμόσφαιρα για όλους τους δρομείς και φυσικά για τους adidas Runners Athens, την running κοινότητα της adidas. Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να τελείωσε, όμως η adidas συνεχίζει να μας καλεί όλους να τρέχουμε και να συμμετέχουμε δωρεάν στις προπονήσεις των adidas Runners Athens καταρρίπτοντας κάθε εμπόδιο και θέτοντας στόχους για τα επόμενα ρεκόρ!

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο