RUNNER Magazine 135: Τρέχει μαζί σου Μαραθώνιο

Γιατί είναι καλύτερα να τρέχεις… με παρέα!

Share
Runner 135 - promo

Το νέο RUNNER Magazine 135 έρχεται!

Λίγες στιγμές πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας μας, τον Μαραθώνιο της Αθήνας, το νέο τεύχος του RUNNER Magazine 135 έρχεται να τρέξει μαζί σου.

Κάντο δικό σου από το περίπτερό μας στην ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022 (νο. περιπτέρου 130) μαζί ειδικές προσφορές σε συνδρομές και προηγούμενα τεύχη.

Βρες το και στο e-shop μας, στα σημεία πώλησης (από την Πέμπτη 10/11) και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα (από την Παρασκευή 11/11).

OI «42» ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ

Τι είναι μία τόσο μεγάλη και σημαντική αθλητική διοργάνωση χωρίς τους ανθρώπους της; Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή και τι σημαίνει για τον καθένα από εμάς; Στο μεγάλο αφιέρωμα του τεύχους πρωταθλητές, δρομείς, προπονητές, εθελοντές, διοργανωτές, αλλά συντελεστές του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας μιλούν για τον αγαπημένο μας αγώνα.

Runner 135 - αφιέρωμα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΤΑ!

Κανείς δεν θέλει να μένει μόνος. Το ίδιο σκεφτήκαμε ότι ισχύει και για τα παπούτσια σου. Στον Οδηγό Αγοράς του τεύχους 12 κορυφαίες αθλητικές εταιρείες προτείνουν ένα προπονητικό κι ένα αγωνιστικό running μοντέλο παπουτσιών. Δες τα ιδανικά ζευγάρια και ψάξτα στην ΟΠΑΠ Marathon Expo.

Runner 135 - οδηγός αγοράς παπούτσια

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Σε ρυθμούς ΑΜΑ κινείται και το 2ο αφιέρωμα του τεύχους μας. Διάβασε για τα φαβορί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιου, που διεξάγεται παράλληλα με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, ώστε να είσαι διαβασμένος για τη μεγάλη μέρα. Ποια είναι τα δικά σου προγνωστικά;

Runner 135 - φαβορί ΑΜΑ

IATΡIKO: THE GREAT RACE

Είναι πολλοί δρομείς που δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο να κάνουν μία μέρα πριν και μία μέρα μετά τον Μαραθώνιο. Στο Ιατρικό μας θέμα ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Κουλίδης, μοιράζεται μαζί μας χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν να βελτιστοποιηθεί η απόδοσή σου την ημέρα του αγώνα, αλλά θα φροντίσουν και για την γρηγορότερη αποκατάστασή σου μετά από αυτόν.

Runner 135 - ιατρικό

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στην τελική ευθεία για τον Μαραθώνιο η Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος, Ειρήνη Μπαμπαρούτση, φροντίζει ειδικά για εσένα. Διάβασε το άρθρο και δες τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για τον τέλειο εφοδιασμό από την αρχή του αγώνα σου, μέχρι στο τέλος.

Runner 135 - διατροφή

Κι ακόμα…

Στις σελίδες του RUNNER Magazine 135 θα βρεις ακόμα:

  • Τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να διασκεδάσεις και να τερματίσεις με ασφάλεια στον πρώτο σου αγώνα.
  • Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τις προπονήσεις ενδυνάμωσης και πώς να τις εκτελείς.
  • Δύο «αγωνιστικές» συνταγές που φροντίζουν για την ενέργεια και την αποκατάστασή σου.
  • Τα προϊόντα αποκατάστασης που θα σε επαναφέρουν πιο γρήγορα και πάλι στη δράση.
  • Τα τεστ των νέων δρομικών μοντέλων και αξεσουάρων των Mizuno Wave Neo Wind, Puma Deviate Nitro 2, Sunto 9 Peak Pro, Brooks Glycerin 20, Hoka Bondi 8, Saucony Endorphin Pro 3, Under Armour HOVR Infinite 4.
  • Πολλά θέματα από τη δρομική αγορά, τους αγώνες και την επικαιρότητα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο