Φοιτητές από 43 Σχολές στον Νυχτερινό Αγώνα 10χλμ Πανεπιστημίων ΟΠΑΠ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share

Δείτε περισσότερα από segas.gr

Η διεξαγωγή του Νυχτερινού Αγώνα 10χλμ Πανεπιστημίων – ΟΠΑΠ (Universities Night Run OPAP) που έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, με ώρα εκκίνησης στις 18:00, αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης του 39ου Μαραθώνιου Αθήνας, του Αυθεντικού (ΑΜΑ) -2022.

Στον αγώνα αυτόν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φοιτητές Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο. Θα βιώσουν τις αξίες του αθλητισμού, μέσα από τη συμμετοχή στον αγώνα και ιδιαίτερα τον τερματισμό στο ιστορικό και επιβλητικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Νυχτερινός Αγώνας 10χλμ. Πανεπιστημίων – ΟΠΑΠ (Universities Night Run OPAP, σκοπό έχει να ενώσει τους φοιτητές και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά.

Παράλληλα λοιπόν με τον αγώνα οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων όπως:

• Δυνατότητα συμμετοχής στο επίσημο Συνέδριο Authentic Talks με πιστοποιητικό παρακολούθησης.

• Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής

• Προνομιακές εκπτώσεις σε 350 καταστήματα σε όλη την Αθήνα

Η περίοδος των εγγραφών έκλεισε, και περί τους 700 φοιτητές και φοιτήτριες από Πανεπιστήμια όλου του κόσμου δήλωσαν συμμετοχή και…θα πάρουν εκκίνηση.

Συγκεκριμένα, στο κορυφαίο αυτό γεγονός, θα λάβουν μέρος φοιτητές και φοιτήτριες από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας και Πολωνίας.

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα έχει την πολυπληθέστερη αποστολή (155 άτομα), και ακολουθεί το ΕΚΠΑ (118).

Συμμετοχή επίσης δήλωσαν και θα τρέξουν στελέχη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Ναυτικού, την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, φοιτητές και φοιτήτριες από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής,  το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο Κρήτης, η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, το Τμήμα Ιατρικής, το Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, το Τμήμα Νομικής, και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τον πανεπιστημιακό αγώνα του 2023, που θα έχει ιδιαίτερο χρώμα, λόγω των 40 χρόνων από τον πρώτο Μαραθώνιο Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/universities-race-gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο