2ο West Run

Οι νικητές του αγώνα και τα αποτελέσματα

Share
West Run 2022 - εκκίνηση

Με νικητή τον Παναγιώτη Καρούντζο ολοκληρώθηκε το 2ο West Run την περασμένη Κυριακή. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης.

2ο West Run – Μεταγωνιστικό δελτίο

Το 2ο West Run πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και τάραξε όπως ήταν αναμενόμενο τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Περίπου 400 δρομείς στα 5χλμ, 20χλμ, σκυταλοδρομία 20χλμ (2 Χ 10 χλμ) και 300 παιδιά από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, πλημμύρησαν τους δρόμους του δήμου.

Στην παρουσίαση της διοργάνωσης η υπέροχη Λίλα Κουντουριώτου, έμπειρη Αθλητικογράφος και παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών.

Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, η είδηση της ημέρας ήταν η κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής από τον Παναγιώτη Καρούντζο 01:08:10, έναντι του περσινού 01:10:29 του Morteza Alimi.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα.

Οι τρεις νικητές και νικήτριες σε κάθε απόσταση:

5χλμ

Ανδρών

5004          ΚΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              00:18:32.027
5070          ΚΑΞΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ         00:18:59.877
5025          ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ                    00:19:28.788

Γυναικών

5089          ΤΟΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                00:21:23.462
5112          ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΛΕΚΑ                  00:23:25.867
5091          DROSOU GEORGIA                00:24:41.928

20χλμ

Ανδρών

9687            ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            01:08:10.316
26              ΝΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                  01:18:31.775 
84                ΔΡΥΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                      01:19:09.691

Γυναικών

25                 ΒΟΥΤΖΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ          01:35:06.468
89                 ΜΟΥΖΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ        01:39:38.917
9692          ΜΟΥΑΙΜΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ              01:42:01.076

Relay 20χλμ (2 Χ 10χλμ)

Ανδρών

509 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 01:14:17.489
511 ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ-ΤΖΟΥΒΙΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ  01:22:21.964
521 ΤΑΤΣΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 01:24:00.665

Ουσιαστικά η διοργάνωση είχε ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου, όπου οι δρομείς παραλάμβαναν τα πακέτα συμμετοχής τους από τα παρακάτω 6 σημεία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που παραλάμβαναν το πρωί της διοργάνωσης, αφού προέρχονταν από μακρινούς προορισμούς, ταξιδεύοντας αυθημερόν για να τρέξουν.

  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433
  • Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57 
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου 
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72
  • Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

Τις εκκινήσεις έδωσε με την χαρακτηριστική πιστολιά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Κος Σταύρος Τσίρμπας.

Ολόκληρη η Δημοτική αρχή, έδωσε το παρών και βοήθησε σε διάφορα πόστα. Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ηλίας Αποστόλου, μοίρασαν τα μετάλλια στους αθλητές, κατά τον τερματισμό τους.

Υψηλοί προσκεκλημένοι λάμπρυναν με την παρουσία τους κατά την διάρκεια όλης της διοργάνωσης, αλλά και στην διαδικασία των απονομών, όπου πολλοί από αυτούς απένειμαν τα βραβεία στους νικητές των βάθρων.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Να αναφέρουμε την αλλαγή των διαδρομών στα 5χλμ & 20χλμ, λίγο πριν την διοργάνωση, ύστερα από υπόδειξη της Τροχαίας, με σκοπό την γρηγορότερη αποσυμφόρηση των κεντρικών οδών. Με βάση και αυτή την παράμετρο η Οργανωτική Επιτροπή πήρε άριστα στην διαχείριση της διαδρομής.

Κατά γενική ομολογία οι διαδρομές που χαράχτηκαν εκ νέου από τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Θώδη, ήταν εκπληκτικές, εξαιτίας των οδών που διέσχιζαν, αλλά και επιπλέον γιατί έδινε την δυνατότητα στους δρομείς να περνούν συχνά πέριξ της πλατείας και να παίρνουν την υποστήριξη των παρευρισκόμενων θεατών και συνοδών τους.

Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της διοργάνωσης, αποτέλεσαν και πάλι οι περίπου 300 εθελοντές, που έδωσαν και την ψυχή τους, είτε ως δείκτες στα 200 σημεία φύλαξης σε διασταυρώσεις δρόμων, είτε στα 6 σημεία υδροδοσίας ή όπου είχε ανάγκη η διοργάνωση.

Να ευχαριστήσουμε την Ο.ΔΙ.Κ. (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων), για την παρουσία 12 έμπειρων και άριστα εκπαιδευμένων μελών της Ομάδας, που έδιναν ένα αίσθημα ασφάλειας στους συμμετέχοντες, κατά μήκος της διαδρομής.

Τους Εθελοντές Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού, Τμήματος Αθηνών, για την πολύτιμη παρουσία τους.

Απαραίτητη η παρουσία της Τροχαίας, καθώς είναι η μόνη αρχή που μπορεί να σταματήσει την κυκλοφορία, να κατευθύνει τα οχήματα και να δώσει πραγματικό αίσθημα ασφάλειας.. Συγχαρητήρια και για την συνεργασία μεταξύ των τμημάτων Τροχαίας Περιστερίου και Νέας Ιωνίας. 

Πολύτιμη βοήθεια από τους Υποστηρικτές μας:

Ambulance-Orthopedisi: Παρουσία πλήρως επανδρωμένου ασθενοφόρου.

ΚαταστήματαCOSMOS SPORT. Εκτός της λειτουργίας 2 καταστημάτων (Αγ. Παρασκευή, Κορυδαλλός), που λειτούργησαν ως γραμματείες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το Σάββατο 22/10, βοήθησαν και στην προβολή της διοργάνωσης. Επιπλέον όλοι οι πρώτοι ενήλικες νικητές, κερδίζουν από 1 Δωροεπιταγή 20,00€ που μπορούν να εξαργυρώσουν μέσω του e-shop.

Μπανάνες Filli Orsero από την Bella Frutta. Οι δρομείς μετά τον τερματισμό τους, απόλαυσαν την υπέροχη γεύση τους και αναπλήρωσαν φυσικά μέρος από την χαμένη ενέργεια τους.

Την Naturals με τα πρωτοπόρα προϊόντα διατροφής παρασκευασμένα στην Ελλάδα. Την ημέρα της διοργάνωσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έδωσε την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους δρομείς να δοκιμάσουν τα προϊόντα της. Επιπλέον κατά την διαδικασία των απονομών, επιβράβευσε όλους τους νικητές και νικήτριες των βάθρων, με μια σακούλα γεμάτη υπέροχα προϊόντα της.

Το Sciencemarket.gr για την παροχή 2 ρολογιών Polar Vantage M2 multisport με GPS, που 2 τυχεροί κέρδισαν ύστερα από κλήρωση.

Την μπύρα FIX Άνευ, που περίμενε παγωμένη στον τερματισμό τους δρομείς για να τους ξεδιψάσει.

Τα τουριστικά λεωφορεία TSOKAS, για την παροχή λεωφορείου που μετακινήθηκαν οι αθλητές της σκυταλοδρομίας στο σημείο αλλαγής και επιστροφή στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού.

Την VOYAGER, εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και επαγγελματικών φορτηγών, για την παραχώρηση 2 Van, άκρως απαραίτητα για την μεταφορά του μεγάλου όγκου υλικών της διοργάνωσης.

Το Ποδηλατικό και όχι μόνο κατάστημα Top Cycles, που λειτούργησε ως γραμματεία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το Σάββατο 22/10 και βοήθησε και στην προβολή της διοργάνωσης.

Το εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα Out Run, που λειτούργησε ως γραμματεία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το Σάββατο 22/10 και βοήθησε και στην προβολή της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς επικοινωνίας:
POLITIS GROUP. Την κορυφαία εταιρεία υπαίθριας διαφήμισης.
www.sportevent.gr. Δρομική ιστοσελίδα
www.irunmag.gr. Δρομική ιστοσελίδα
www.Δήμοι.gr

Την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, επίσημο αντιπρόσωπο του δικτύου PEUGEOT, για τη παροχή του αμιγώς ηλεκτρικού λευκού PEUGEOT e-208, σε ρόλο πλοηγού των δρομέων.

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια είχε η εταιρεία My Sportevent.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της ερχόμενης διοργάνωσης

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης

Site:  https://westrun.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/westrun.gr
Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο