Ανακάλυψε το νέο UA HOVR® INFINITE 4

Γνώρισε το νέο μοντέλο της Under Armour και δες πώς θα το κάνεις δικό σου

Share
UA HOVR® INFINITE 4
H Under Armour running team δοκίμασε το νέο UA Hovr Infinite 4 στο φετινό Spetses Mini Marathon.

Το UA HOVR® INFINITE 4 επιστρέφει πιο ανανεωμένο από πότε για να διανύσεις ακόμη περισσότερα και ασφαλέστερα χιλιόμετρα.

Νέα εμπειρία τρεξίματος

Η Under Armour δημιούργησε ένα παπούτσι υψηλής αντοχής που προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία τρεξίματος για χιλιόμετρα. Το νέο INFINITE 4 κάνει την εμφάνισή του στην αγορά με ύφασμα που αφήνει το δέρμα να αναπνέει και τεχνολογία  UA HOVR™ για περισσότερη ώθηση και εκρηκτικότητα σε κάθε βήμα.

Ανανέωση υψηλής αισθητικής

Με ανανεωμένα χρώματα και τεχνολογίες, το νέο μοντέλο διακρίνεται από το εξαιρετικά ελαφρύ και διαπνέον ύφασμα στο άνω μέρος του, προσφέροντας άνεση στο πόδι κατά την διάρκεια της κίνησης.

Προστασία και επιστροφή ενέργειας

Μια ακόμη προσθήκη που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η τεχνολογία UA HOVR® που έχει προστεθεί στο μέσο του παπουτσιού, δίνοντας έτσι την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, διατηρώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης, ενώ ταυτόχρονα απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε βήμα. Για ακόμη μεγαλύτερες και ανάλαφρες διαδρομές, διαθέτει συμπιεστικό ύφασμα που συγκρατεί τον αφρό UA HOVR® συμβάλλοντας στην επιστροφή ενέργειας.

Περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα

Για τους λάτρεις των νυχτερινών προπονήσεων αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο μιας και διαθέτει ανακλαστικά στοιχεία στο εξωτερικό μέρος του παπουτσιού εξασφαλίζοντας έτσι ορατότητα στο σκοτάδι και, γενικότερα, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τρέχει παντού

Τέλος αποτελεί μια επιλογή η οποία μπορεί να σε συνοδεύσει από το τρέξιμο στους δρόμους της πόλης μέχρι και σε ανώμαλα εδάφη με την ειδική συμπαγή εξωτερική γόμα carbon, παρέχοντας έτσι σταθερότητα και κρατήματα στο πόδι, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για προπονήσεις σε κάθε επιφάνεια και έδαφος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Βάρος: men’s : 294 grams
    women’s : 254 grams
  • Drop: 8mm
  • Πάτημα: NEUTRAL

Το νέο UA Hovr Infinite 4 , δοκιμάστηκε από την Under Armour running team στο φετινό Spetses Mini Marathon αφήνοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις.

Γνώρισε το UA HOVR® INFINITE 4 από κοντά και κάνε το δικό σου

Δοκίμασέ το σε ένα αθλητικό κατάστημα και αγόρασέ το online , στα καταστήματα Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

UA_HOVR® INFINITE 4
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο