Garmin Forerunner 955 Solar

Αξιοποιήστε τη δύναμη του ήλιου με το νέο Running Smartwatch της Garmin

Share
Garmin Forerunner 955 Solar

Αξιοποιήστε τη δύναμη του ήλιου με το Forerunner 955 Solar από την Garmin

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να φορτίζατε το ρολόι σας ενώ τρέχετε; Με το Forerunner 955 Solar με PowerGlass, έχετε όχι μόνο το κορυφαίο ρολόι για το τρέξιμο, αλλά και μία επιπλέον ενίσχυση της μπαταρίας κάθε φορά που τρέχετε έξω.

Γνωρίστε το Garmin Forerunner 955 Solar

Το Forerunner® 955 Solar είναι το πρώτο εξειδικευμένο ρολόι τρεξίματος με ηλιακή φόρτιση της Garmin. Συγκεκριμένα, διαθέτει φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass™ δίνοντας στους δρομείς και τους αθλούμενους, γενικότερα, αυτονομία μπαταρίας μέχρι 20 ημέρες σε λειτουργία smartwatch1 και μέχρι 49 ώρες σε λειτουργία GPS2.

Κατασκευασμένο για μεγάλες αποστάσεις, το Forerunner 955 Solar διαθέτει μια μόνιμα ενεργή, έγχρωμη οθόνη που είναι ευανάγνωστη ακόμα και σε απευθείας ηλιακό φως. Η λειτουργία αφής συμπληρώνεται από τον παραδοσιακό σχεδιασμό πέντε κουμπιών, τα οποία εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση στις καθημερινές λειτουργίες υγείας και ευκολότερο χειρισμό χαρτών και άλλων.

Σχεδιασμένο με το δρομέα στο επίκεντρο, το Forerunner 955 Solar προσθέτει νέες καινοτόμες λειτουργίες όπως η κατάσταση μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών (HRV), η βαθμολογία ετοιμότητας προπόνησης και το widget αγώνα για να βοηθήσει τους αθλητές να προετοιμαστούν καλύτερα για τον επόμενο μεγάλο αγώνα.

Garmin Forerunner 955 Solar

Οι νέες λειτουργίες του Garmin Forerunner 955 Solar

Ηλιακή φόρτιση: Η ηλιακή φόρτιση από τον φακό Power Glass δίνει στους αθλητές μέχρι και 49 ώρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία GPS2.

Οθόνη αφής: Μετακινηθείτε εύκολα ανάμεσα στους χάρτες, τα στατιστικά κ.ά. Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των 5 πλήκτρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με την οθόνη αφής.

Multi-band GPS: Μείνετε στην πορεία σας ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα με πολλαπλά δορυφορικά συστήματα εντοπισμού και multi-band.

Ετοιμότητα προπόνησης: Δείτε κάθε μέρα πόσο έτοιμο είναι το σώμα σας να επωφεληθεί από την προπόνηση λαμβάνοντας υπόψη τον ύπνο, το χρόνο αποκατάστασης, τη μεταβλητότητα καρδιακών παλμών και επιπρόσθετων μετρήσεων.

Κατάσταση HRV: Καταγράψτε την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε για να έχετε καλύτερη εικόνα της αποκατάστασης και της συνολικής ευεξίας.

Πρωινή αναφορά: Όταν συνδεθεί με ένα smartphone λαμβάνετε τον καιρό της ημέρας και την πρόταση της ημερήσιας άσκησης, καθώς και πληροφορίες για το βραδινό σας ύπνο και την κατάσταση HRV3. Η αναφορά μπορεί να τροποποιηθεί ώστε ο κάθε δρομέας να βλέπει μόνο τις λεπτομέρειες που τον ενδιαφέρουν.

Widget αγώνα: Δείτε πληροφορίες για την προετοιμασία σας, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης απόδοσης και τις καιρικές συνθήκες τη συγκεκριμένη μέρα του αγώνα, αλλά και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, όλα σε ένα widget. Μόλις προγραμματίσετε έναν αγώνα, οι ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων θα προσαρμοστούν με βάση το πρόγραμμά σας.

Πληροφορίες αντοχή σε πραγματικό χρόνο (Real-time stamina): Παρακολουθείστε και καταγράψτε τα επίπεδα κόπωσης σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή της ποδηλασίας.

Δρομική ισχύς: Όταν χρησιμοποιείτε έναν αισθητήρα Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™ Plus (πωλούνται χωριστά), έχετε μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο για το πόση δύναμη ασκείτε στο τρέξιμο σας, απευθείας στο ρολόι σας, χωρίς να απαιτείται εφαρμογή.

Κατασκευασμένο για μετάλλια

Για να βοηθήσει τους δρομείς να κυνηγήσουν το επόμενο ατομικό τους ρεκόρ, το Forerunner 955 Solar περιλαμβάνει σημαντικά εργαλεία απόδοσης και προπόνησης από την Firstbeat Analytics™ όπως VO2 max, προπονητικό φορτίο, κατάσταση προπόνησης, επίδραση προπόνησης και άλλα. Επιπλέον, νέοι δείκτες όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων και η απόδοση παρέχουν στους αθλούμενους περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική κατάσταση της προπόνησής τους, όπως αν προπονούνται παραγωγικά, είναι σε κορύφωση ή κάνουν υπερπροσπάθεια. Οι καθημερινές προτάσεις ασκήσεων περιλαμβάνουν μια εβδομαδιαία, μέρα με τη μέρα, προπονητική καθοδήγηση σε ασκήσεις που είναι πιο αποτελεσματικές για τη συνολική ευεξία και προσαρμόζονται με βάση το σχεδιασμό του αγώνα που είναι προγραμματισμένος στο αντίστοιχο widget.

Όταν χρησιμοποιείτε έναν αισθητήρα Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™ Plus (πωλούνται χωριστά), καταγράφετε δυναμική τρεξίματος όπως ρυθμός βημάτων, μήκος διασκελισμού, χρόνος επαφής με το έδαφος και άλλα. Επιπρόσθετα, οι αθλητές μπορούν να καταγράψουν και δυναμική ποδηλασίας με μετρήσεις όπως καθιστή/ όρθια θέση, φάση ισχύος, μετατόπιση κέντρου πεταλιού, με τη χρήση ενός συμβατού βατόμετρου Garmin (πωλείται χωριστά). Στο νερό, το Forerunner 955 Solar καταγράφει την απόσταση, τις χεριές, το ρυθμό, τα ατομικά ρεκόρ και άλλα.

Οι δρομείς και οι τριαθλητές μπορούν να πάνε την προπόνησή τους στο επόμενο επίπεδο συγχρονίζοντας δραστηριότητες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αυτόματα από το Garmin Connect™, την προπονητική εφαρμογή Tacx και άλλες εφαρμογές τρίτων. Επιπλέον, το Forerunner 955 Solar είναι συμβατό με το Garmin Coach, που παρέχει δωρεάν προπονητικά προγράμματα για αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ. και Ημιμαραθώνιο που προσαρμόζονται στους στόχους του δρομέα και την απόδοσή του.

Garmin Forerunner 955 Solar

Πηγαίνετε πιο μακριά

Είτε τρέχετε στους δρόμους της πόλης ή ποδηλατείτε κάτω από δέντρα με πυκνή κάλυψη, το Forerunner 955 Solar διαθέτει ενσωματωμένο έγχρωμο χάρτη για να μένετε στην πορεία σας.

  • Ακολουθείστε μια πορεία ή μια διαδρομή με οδηγίες στροφή προς στροφή και γνωρίστε νωρίτερα πότε πλησιάζει η επόμενη στροφή.
  • Σχεδιάστε και κατεβάστε πορείες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία δημιουργίας πορείας στο Garmin Connect™ η οποία χρησιμοποιεί την δημοφιλή δρομολόγηση Trendline™ για να σας δείξει τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια, ή δημιουργείστε πορείες σε πλατφόρμες όπως τα Strava και Komoot που θα συγχρονιστούν απρόσκοπτα στο ρολόι σας.
  • Προετοιμαστείτε για όσα βρίσκεται μπροστά με επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος κατά την πορεία σας. Επιπρόσθετα, δείτε μετρήσεις απόδοσης, χρόνους τμημάτων, απόσταση, υψόμετρο και μια σύνοψη των επερχόμενων σημαντικών σημείων της πορείας.
  • Κρατήστε το ρυθμό σας χρησιμοποιώντας το PacePro™, ένα εργαλείο που σας δίνει καθοδήγηση με προσαρμογή κλίσης ενώ τρέχετε σε μια πορεία.
  • Χρησιμοποιήστε το ClimbPro στις πορείες που έχετε κατεβάσει για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την τρέχουσα και τις επερχόμενες αναβάσεις συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της απόστασης και της υψομετρικής διαφοράς.
  • Εισάγετε μια απόσταση για να τρέξετε ή να ποδηλατήσετε στο ρολόι και λάβετε άμεσα προτεινόμενες πορείες που σας επιστρέφουν πίσω στο σημείο αφετηρίας σας.

Ολοήμερη χρήση

Σχεδιασμένο για είναι μαζί σας όλη τη μέρα, το Forerunner 955 Solar, διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες υγείας και ευεξίας. Το παλμικό οξύμετρο καταγράφει τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα προσφέροντας μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του ύπνου και του εγκλιματισμού σε υψόμετρο, ενώ το επίπεδο ενέργειας Body Battery™ εμφανίζει το τρέχον επίπεδο ενέργειας για να βρείτε τις καλύτερες ώρες για δραστηριότητας και ξεκούραση. Επιπλέον, οι λειτουργίες για την υγεία της γυναίκας περιλαμβάνουν παρακολούθηση του έμμηνου κύκλου και της εγκυμοσύνης, επιτρέποντας στις γυναίκες να καταγράφουν τα συμπτώματά τους και να λαμβάνουν συμβουλές άσκησης και διατροφής.

Εξελιγμένες λειτουργίες για διασκέδαση και ασφάλεια

Το Forerunner 955 Solar κρατάει όλα τα απαραίτητα στον καρπό σας με ενσωματωμένη μουσική (κατεβάστε μέχρι 2.000 τραγούδια από λίστες αναπαραγωγής στο Spotify®, Amazon Music και Deezer (μπορεί να απαιτείται συνδρομή premium)), ανέπαφες πληρωμές5 Garmin Pay™, έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, γραπτά μηνύματα, ενημερώσεις κοινωνικών δικτύων και ειδοποιήσεις από το smartphone Apple® ή Android™ του χρήστη. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού σας δίνουν ηρεμία ενώ προπονείστε σε εξωτερικό χώρο, στέλνοντας την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο σε επιλεγμένες επαφές έκτακτης ανάγκης- ή αυτόματα όταν ανιχνευτεί κάποιο συμβάν6. Ενώ κάνετε ποδηλασία σε εσωτερικό χώρο, μπορείτε να ελέγξετε το έξυπνο προπονητήριο Tacx® μέσω της τεχνολογίας ANT+® απευθείας από το ρολόι σας για προσομοίωση πορείας, αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων και ειδοποιήσεις ασκήσεων, όταν χρησιμοποιείτε τις πορείες ή τις ασκήσεις. Μπορείτε ακόμα να εξατομικεύσετε το Forerunner 955 Solar με εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ™.

Κάντε ένα δικό σας

Το Forerunner 955 Solar έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €649.99, ενώ η απλή έκδοση χωρίς ηλιακή φόρτιση, διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €549.99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε https://bit.ly/3CRaaN5


1 Προϋποθέτει ολοήμερη χρήση με 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux
2  Ηλιακή φόρτιση με προϋπόθεση συνεχής χρήσης σε συνθήκες 50,000 lux
3 Τα δεδομένα και οι πληροφορίες από αυτές τις συσκευές έχουν σκοπό να είναι μια κοντινή εκτίμηση της δραστηριότητας και των μετρήσεων που καταγράφονται, αλλά μπορεί να μην είναι εντελώς ακριβή.
4 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
5 Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες στο  Garmin.com/GarminPay/banks.
6  Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ivan Siuris στον Patras Half Marathon
O Μολδαβός πρωταθλητής έρχεται και φέτος στην Πάτρα
Μάχη Jacob - Kerr στο Prefontaine Classic - Μπηχτές του Νορβηγού για το ντόπινγκ
Eνδιαφέρουσες δηλώσεις – Έκλεισε το ραντεβού
Μεγάλη επίδοση ο Kejelcha στο Laredo - H Klosterhalfen στις γυναίκες
Εντυπωσιακές επιδόσεις στα 10χλμ. στην άσφαλτο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο