Η Γιούλικα Σκαφιδά τρέχει για όσους (πιστεύουν ότι) δεν μπορούν!

Διαβάστε την ιστορία

Share

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς, αλλά και δρομέας, όπως μας είχε πει και στην αποκλειστική συνέντευξη στο RUNNER Magazine 93!

Αυτή τη φορά συμμετείχε σε έναν ακόμα αγώνα δρόμου, έχοντας, όμως έναν διαφορετικό στόχο. Να κάνεις φίλους!

Η Γιούλικά προετοιμάζεται να αγωνιστεί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας παρέα με τη φίλη της Ποθητή με αμαξίδιο.

Δείτε εδώ το νέο τεύχος RUNNER Magazine

Την Κυριακή έλαβε μέρος στο επετειακό Ladies Run και μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social media μερικές από τις σκέψεις της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τις έχουν βοηθήσει με τον τρόπο τους.

“Το κορίτσι στο αμαξίδιο που πίστευε πως δε μπορεί ή πόσοι φίλοι χωράνε σε έναν Μαραθώνιο.”

Με τη φίλη μου την Ποθητή Pothiti Kinigopoulou στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξουμε τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Σκεφτήκαμε πως είναι μια ωραία μέρα που η πόλη είναι άδεια από αυτοκίνητα και οι άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους και χειροκροτούν να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τους δικους μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας αγαπάνε αλλά και νέους φίλους όπως: ο Faidros Panagopoulos525 Tailormade Wheelchairs που μας αγκάλιασε και μας έδωσε αυτό το φανταστικό αμαξίδιο ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό μας.

Ο Βασίλης Γερογιάννης που τρέχει χρόνια με την κόρη του Μαριλένα και μας βοηθάει με την πείρα του.

Ο Απόστολος Βαφειάδης που έχει τρέξει τον Μαραθώνιο με το δικό του αμαξίδιο και είχε παρέα τους φίλους του.Ο Marios Giannakou που έκανε τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αλλά ανέβηκε και μέχρι τον Όλυμπο με την Eleftheria Tosiou ο Grigoris Skoularikis – Γρηγόρης Σκουλαρίκης που τρέχει με την κόρη του την Αγγελική.

Επειδή το ταξίδι είναι μεγάλο όμως θέλουμε να κάνουμε κι άλλους φίλους. 42,195 ιδανικά. Έναν για κάθε μέτρο του Μαραθωνίου που θα τρέξουμε. Σε κάθε αγώνα τρέχω «για όσους δε μπορούν».

Στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξω για όσους πίστευαν πως δε μπορούν αλλά τελικά τα κατάφεραν και για τους φίλους τους που τους πήραν από το χέρι και τους έδειξαν το δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο