RUNNER Magazine 134: Έρχεται να σε απογειώσει!

Το boost που χρειάζεσαι πριν τον αγώνα

Share
Tεύχος 134 - Οκτώβριος - Νοέμβριος

Το νέο RUNNER Magazine 134 κυκλοφορεί!

Λίγες εβδομάδες μόνο πριν τον μεγάλο σου αγώνα και το νέο RUNNER Magazine 134 έρχεται να απογειώσει την απόδοσή σου! Και όχι μόνο!

Γεμάτο με πολλά και χρήσιμα θέματα για την προπόνηση, την υγεία, τη διατροφή, τον εξοπλισμό καθώς και τόσα άλλα που αφορούν στο τρέξιμο, θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές, αλλά και κίνητρο για να συνεχίσεις!

Βρες το τώρα στο e-shop μας, στα σημεία πώλησης και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Boost στην απόδοση

Το κεντρικό αφιέρωμα ουσιαστικά αποτελεί ένα πολύτιμo… boost λίγο πριν τον αγώνα. Με την καθοδήγηση της ειδικής επιστημονικής μας ομάδας σου δίνουμε τις συμβουλές και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι λίγες εβδομάδες πριν τον αγώνα σου σχετικά με τη διατροφή σου (Ειρήνη Χριστάκη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος), την υγεία σου (Κώστας Κουλίδης, Φυσικοθεραπευτής), αλλά και την προπόνησή σου (Βαγγέλης Ρoυσόπουλος, PhD εργοφυσιολόγος & προπονητική ομάδα των Polias Runners).

Τεύχος 134 - αφιέρωμα

To νορβηγικό μοντέλο

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα παρουσιάζουμε μία πολύ σημαντική προπονητική παράμετρο, το κατώφλι, καθώς και τον τρόπο που το προσεγγίζουν οι Νορβηγοί τα τελευταία χρόνια και μετρούν τόσες επιτυχίες.

Στις σελίδες του θα δεις γενικότερα τη φιλοσοφία που διέπει την προπονητική τους, και, το πιο σημαντικό, πώς μπορείς εσύ να την ενσωματώσεις στην προπόνησή σου!

Τεύχος 134 - προπονητικό - νορβητικό μοντέλο

Οδηγοί αγοράς

Είναι η ώρα να προμηθευτείς τα απαραίτητα και είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε! Στους δύο οδηγούς αγοράς θα βρεις ξεχωριστά συμπληρώματα που θα σου προσφέρουν ενέργεια και ενυδάτωση για τον αγώνα σου, καθώς και 16 αγωνιστικά σετ ρούχων για να διαλέξεις αυτό που θα είναι μαζί σου στη γραμμή της εκκίνησης!

Τεύχος 134 - οδηγός αγοράς - ενυδάτωση - ενέργεια

Νέοι δρομείς βήμα – βήμα

Οι νέοι δρομείς έχουν πάντα το δικό τους θέμα στο RUNNER Magazine και σε αυτό το τεύχος θα βρουν βήμα-βήμα οδηγίες για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να φτάσουν στο δρομικό τους στόχο!

Τεύχος 134 - νέοι δρομείς

Πονάς στον Αχίλλειο; Για δες εδώ!

Ο Κώστας Κουλίδης με απλό, αλλά και περιγραφικό τρόπο μας εξηγεί γιατί πονάμε στον Αχίλλειο, τι ακριβώς έχουμε, αλλά και πώς να το αντιμετωπίσουμε! Πολύ αναλυτικά μας δίνει να καταλάβουμε την αιτία καθώς και τους τρόπους που μπορούμε να το προλάβουμε για να μην φτάσουμε στον τραυματισμό!

Τεύχος 134 - ιατρικό

Χτίσε ανοσοποιητικό

Κανείς δεν θέλει να αρρωστήσει τώρα που πλησιάζει ο αγώνας! Η Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική διατροφολόγος, Ειρήνη Μπαμπαρούτση δίνει σαφείς οδηγίες για να “χτίσεις” το ανοσοποιητικό σου και να μείνεις μακριά από κρυώματα, ιώσεις κλπ.

Τεύχος 134 - διατροφή

Κι ακόμα…

Στις σελίδες του RUNNER Magazine 134 θα βρεις ακόμα:

  • Την αποκλειστική συνέντευξη του Πρωταθλητή των αποστάσεων Γιώργου Σταμούλη, αθλητή που “τρέχει” και στο εξώφυλλο του τεύχους!
  • Ένα μίνι αφιέρωμα στο μεγάλο ρεκόρ του Eliud Kipchoge
  • Φωτογραφίες και υλικό από τη μεγάλη γιορτή του βουνού, τον Ultra Trail du Mont Blanc.
  • Τα τεστ των νέων κορυφαίων δρομικών μοντέλων Asics Gel Kayano 29, New Balance Fresh Foam X More 4, ON Cloudgo, PUMA Fast Trac NITRO GTX & Saucony Endorphin Speed 3
  • Πολλά θέματα από τη δρομική αγορά, τους αγώνες και την επικαιρότητα!
Τεύχος 134 - συνέντευξη Γιώργος Σταμούλης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο