Αυλαία στα RUN Greece 2022 στα Ιωάννινα

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr:

“Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ. και 10χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ, μπροστά στην Πλατεία Πύρρου. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και για τα 5 χλμ. στις 11:30.

Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Δωδώνης (στο ρεύμα καθόδου των αυτοκινήτων) στο ύψος της Aρύββα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Πύρρου και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου. Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ύψος της Aρύββα επί της οδού Δωδώνης και ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE IΩΑΝΝΙΝΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλη των Ιωαννίνων (Αγώνες 5χλμ & 10χλμ) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. επιτρέπεται σε δρομείς που έχουν γεννηθεί το 2010 και μεγαλύτεροι ενώ στον αγώνα παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012) ενώ να σημειώσουμε ότι επιτρέπεται στους δρομείς η συμμετοχή σε δυο αγωνίσματα (10χλμ και 5χλμ).”

Για τα αποτελέσματα του RUN Greece στα Ιωάννινα μπείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο