Ο ΣΔΥΑ στο 40ο Σπάρταθλον

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) συμμετείχε και φέτος στο σταθμό υποστήριξης σου 40ου Σπάρταθλον, και συγκεκριμένα στο ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΝ  C/P 45. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2022: ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΝ  C/P 45 – ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Κάθε χρόνο η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη μας χαρίζει μοναδικές στιγμές, στιγμές συγκίνησης, αγωνίας, πολλές φορές και φόβου καθώς περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο ξεχωριστός άθλος του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Αθήνα – Σπάρτη μια διαδρομή ιδιαίτερη που χρωματίζετε από τις φιγούρες των δρομέων και τους συνοδούς  που ακολουθούν μέσα στο χρονικό όριο τερματισμού των 36 ωρών για να ατενίσουν και να αγγίξουν το Μνημειώδες άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα.

Μια διαδρομή με συγκεκριμένες στάσεις/σταθμούς  για τις ανάγκες των Σπαρταθλητών,  με τα ξεχωριστά τραπέζια γεμάτα τα απαραίτητα φαγώσιμα είδη  και τους Εθελοντές  που όρθιοι περιμένουν να υποδεχτούν με χειροκροτήματα και φωνές  ενθάρρυνσης τους δρομείς. Και κάπου εκεί στη μέση της διαδρομής ο σταθμός Νο45.

Ένας σταθμός υποστήριξης  στο 153,9χλμ στο χωριό Καπαρέλιον λίγο πριν την κορυφή. Κάθε χρόνο ο σταθμός υποστηρίζετε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας. Οι Εθελοντές του ΣΔΥ Αθήνας είναι εκεί από το απόγευμα της Παρασκευής που αρχίζουν τις ετοιμασίες μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου που κλείνει ο σταθμός. Η νύχτα γίνετε ημέρα, οι ώρες περνούν καθώς οι Σπαρταθλητές ανηφορίζουν το δρόμο με τα λαμπάκια στο κεφάλι. 

Οι φωνές των παιδιών του χωριού που τους ξεπροβοδίζουν  τους κρατάνε συντροφιά για αρκετή ώρα, ενώ η ονομαστή σούπα του ΣΔΥ Αθήνας κάνει το θαύμα της στα καταπονημένα κορμιά των δρομέων.

Για πρώτη φορά προσωπικός  λόγος  δεν μου επέτρεψε  να βρίσκομαι φέτος κοντά στην υποστηρικτική ομάδα του ΣΔΥ Αθήνας. Θέλω όμως να καταθέσω την μεγάλη μου συγκίνηση και την ικανοποίηση που αυτή η Ομάδα αντιμετώπισε για πρώτη φορά όλο το βάρος της βραδιάς με ιδιαίτερη προσοχή, τόσο ιδιαίτερη που μόνο σαν ένα ξεχωριστό  παράδειγμα προς μίμηση μπορώ να τους αναφέρω. Οι Εθελοντές –  Μέλη μας ξεπέρασαν οποιοδήποτε  μικρό ή μεγάλο εμπόδιο παρουσιαζότανε.

Ξεχωριστά στον καθένα και ΌΛΟΥΣ μαζί τους ευχαριστώ, είμαι υπερήφανη και ευλογημένη που συνεργάζομαι μαζί τους.  με τον ΦΩΤΗ, τον ΚΩΣΤΑ, τον ΝΙΚΟ, την κα ΡΕΝΑ, την  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, την ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (η οποία κατέθεσε όλη της την ψυχή) την ομάδα από τον αδελφό Σύλλογο Πάτρας την ΜΑΡΙΑ Σπυροπούλου (ταμία) και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Λαγουδάκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. ΒΑΣΙΛΗ τον  Πρόεδρο του Χωριού Καπάρελιον  και την σύζυγό του ΒΙΒΗ για την βοήθεια και την φιλοξενία της Ομάδας και βεβαίως στην σταθερή παρουσία και βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια την κυρία ΣΤΑΘΟΥΛΑ.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  μέσα από την καρδιά μου
Να είσαστε ΟΛΟΙ καλά και του Χρόνου να ανταμώσουμε

Ελένη Μπερτσάτου
Πρόεδρος ΣΔΥ Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο