2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2022

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας). Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου.

2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2022 – Ανακοίνωση

Αγαπητοί Εθελοντές Αιμοδότες, Σας ευχαριστούμε,

Φίλοι Αιμοδότες Δρομείς του Συλλόγου μας, και ΑΥΤΗ τη φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά για την προσφορά σας.

Θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική συμμετοχή σας, στη 2η Αιμοδοσία του 2022, που έγινε στα γραφεία μας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελένη, τον Θέμη, τον Δημήτριο, τον Δημήτρη, τον Στέργιο, την Τζένη, τον Βασίλη, τον Ιωάννη, τον Γιώργο.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Παύλο, την Ιωάννα, τον Νίκο, που έδωσαν απευθείας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα και αυτούς επίσης που προσήλθαν αλλά δεν τους επετράπη να δώσουν αίμα.

Είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε  τηλεφώνημα – έκκληση βοήθειας που θα γίνετε στον ΣΔΥ Αθήνας η Τράπεζα Αίματος θα ανταποκρίνεται χάρη στη δική σας σημερινή συνεισφορά.

Προσωπικά ένοιωσα ξεχωριστή συγκίνηση για την ομάδα υποστήριξης του ΣΔΥ Αθήνας που υποδέχτηκε τους Εθελοντές Αιμοδότες και ανταποκρίθηκε με υπευθυνότητα στο έργο της Αιμοδοσίας. Τον Δημήτριο Ραζέλο, την Μαρίνα Τούτουζα, την Τζένη Χαιρετάκη, τον Νίκο Μπουνιαλέτο, είμαι υπερήφανη για την ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου μας που αντιμετωπίζει τις ξαφνικές αλλαγές που παρουσιάζονται μέσα στο Σύλλογο με  συνέπεια και αγάπη για την συνέχιση της ιστορικής μας διαδρομής.

Να είστε Πάντα Καλά, Εσείς και οι Οικογένειές Σας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας

Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2022

Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο