Karpenissi Trail 2022: Παράταση εγγραφών

Έως την Παρασκευή 30/9 οι εγγραφές για τους αγώνες

Share
Karpenissi trail logo

Η διοργάνωση του Karpenissi Trail 2022 ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών για τον αγώνα.

Karpenissi Trail 2022: Παράταση εγγραφών

Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος…..για όλους!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και τα χρώματα στην Ευρυτανία είναι καταπληκτικά. Το δάσος σφύζει από ζωή και η βραδινή υγρασία κάνει το τερέν ιδανικό με τέλειο γκριπ για γρήγορη κίνηση στα μονοπάτια. Ταυτόχρονα η θερμοκρασία προσφέρεται για τρέξιμο καθώς στην Καλιακούδα τις βραδινές ώρες το θερμόμετρο γράφει πάντα μονοψήφιους ενώ την ημέρα δεν ξεπερνά τους 25 βαθμούς. Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο μας περιμένει!!!

Όμως δεν είναι μόνο οι αγώνες του Σαββάτου που θα εντυπωσιάσουν τους αθλητές. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 9/10 θα γίνει και πεζοπορική διαδρομή για οικογένειες……αλλά και δρομείς (σε μονοπάτια διαφορετικά από αυτά των αγώνων).

Από την οργανωτική επιτροπή αποφασίστηκε να δοθεί και μια μικρή παράταση εγγραφών – πληρωμών μέχρι και την Παρασκευή 30/09/2022. Όλες οι πληροφορίες των αγώνων είναι αναρτημένες στο www.karpenissitrail.gr όπου μπορείτε να κάνετε και την εγγραφή σας.

Σας περιμένουμε για να τρέξουμε στον πιο ορεινό προορισμό της χώρας! Μια ευκαιρία να γνωρίσετε το γραφικό Μεγάλο Χωριό αλλά και την γύρο περιοχή!

Unique experience…  Karpenissi trail!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο