2000 ήδη οι συμμετοχές στον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» – Παράταση εγγραφών λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος

Δείτε τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

Δείτε τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση:

Με απόφασή της, η διοργάνωση του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εγγραφών, παρατείνει την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έως και την συμπλήρωση 2.300 συμμετοχών. Ήδη οι πρώτες 2000 συμμετοχές που προκηρύχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, έχουν διατεθεί.  

Με τη συμπλήρωση των επιπλέον 300 συμμετοχών που διατίθενται και για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι εγγραφές αυτόματα θα ολοκληρωθούν.

Ηλεκτρονική εγγραφή στο link

Όπως είναι γνωστό, με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, από τον Δήμο Κατερίνης  -Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351 350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου:  Νικηφόρος Γκόλτσιος & Γιώργος Μίχος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο