Nea Smyrni Historic Run 2022: Συνεχίζονται οι εγγραφές!

Όλοι ξανά στη γραμμή εκκίνησης στη Νέα Σμύρνη

Share

Συνεχίζονται ως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το Nea Smyrni Historic Run 2022. Ακολουθεί η ενημέρωση της διοργάνωσης.

Nea Smyrni Historic Run 2022: Συνεχίζονται οι εγγραφές!

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 τρέχουμε όλοι για τις αλησμόνητες πατρίδες στον 6ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης – Nea Smyrni Historic Run 2022.

Φέτος, με σύνθημα «Τρέχοντας στην Ιστορία», τιμούμε την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, αφιερώνοντας τον Αγώνα στους τρεις πυλώνες που ενώνουν την πόλη μας με τη Σμύρνη: την Ευαγγελική Σχολή, την Αγία Φωτεινή και τον Πανιώνιο.

Ο 6ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης επανέρχεται δυναμικά με πολλές νέες δράσεις που αφορούν την επέτειο για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης, αναδεικνύοντας το βαθύτερο μήνυμά του και την βαθιά ιστορική σύνδεση των δύο πόλεων-Σμύρνης και Νέας Σμύρνης.

Μία ακόμα σημαντική καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι στα φετινά συλλεκτικά μετάλλια αποτυπώνονται τρεις σπουδαίες φυσιογνωμίες που έπαιξαν θεμελιώδη ρόλο στην ιστορική διαδρομή του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης από την ίδρυσή του ως και τη μετεγκατάστασή του στη Νέα Σμύρνη και τη μετέπειτα πορεία του. Ο Δημητρός Δάλλας, ηγετική φυσιογνωμία και ιδρυτής του Πανιωνίου στη Σμύρνη που φρόντισε να επιζήσει ο σύλλογος μετά την Καταστροφή και να αναγεννηθεί στην Αθήνα, ο Δημητρός Καραμπάτης και ο Ηλίας Μισαηλίδης, πρόεδροι του συλλόγου και λαμπροί αθλητές.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας προετοιμάζεται για πάνω από 7000 δρομείς στις διαδρομές των 10 – 5 και 2,5 χλμ., σε μια διοργάνωση που φημίζεται πλέον για την αρτιότητα στη οργάνωση και την ασφάλεια και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα δρομικά γεγονότα στην Αττική.

Αξίζει να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Αγώνα θα έχουμε κοντά μας το “Όραμα Ελπίδας” με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!

Να σημειώσουμε τέλος ότι οι εγγραφές συνεχίζονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσα από το site του Αγώνα www.nshistoricrun.gr έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Βράβευση αθλητών των Ολυμπιακών από την ΕΟΕ
Βραβεία στους αθλητές που προκρίθηκαν για τους ΟΑ «ΠΑΡΙΣΙ 2024» από την επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο