3ο Skechers Kallithea Half Marathon 2022

Στην τελική ευθεία ο αγώνας – Δείτε πώς θα κάνετε εγγραφή

Share
Kallithea Half Marathon 2022

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 3ο Skechers Kallithea Half Marathon 2022 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης για τη δυνατότητα εγγραφών.

3ο Skechers Kallithea Half Marathon 2022 – Εγγραφές

Η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Skechers Kallithea Half Marathon, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του Δήμου Καλλιθέας έχει αρχίσει!

Σε 5 μέρες χιλιάδες δρομείς θα πλημμυρίσουν την Πλατεία Νερού, όπου θα δοθεί η εκκίνηση για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας με μια υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το ΚΠΙΣΝ δίπλα στη θάλασσα!

Ήδη ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας μετά από δύο χρονιές έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Kallithea Half Marathon αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Εκτός από τη διαδρομή των 21,1 km θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 10 km και 5 km αλλά και ο παιδικός αγώνας 2,5 km.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσα από το www.kallitheahalf.gr  κλείνουν την Τρίτη 13/9 ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι δρομείς θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους το Σάββατο 17/9 στην Πλατεία Νερού από τις 10 το πρωί και όσο υπάρχει διαθεσιμότητα.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μαζί μας και φέτος στον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας θα είναι και το “Όραμα Ελπίδας” με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο