Τραγικό τέλος για 34χρονη δρομέα στις ΗΠΑ

Η Eliza Fletcher στις 2 Σεπτεμβρίου έκανε την τελευταία της προπόνηση

Share

Η Eliza Fletcher την περασμένη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου βγήκε για την καθιερωμένη της προπόνηση αρκετά νωρίς το πρωί, όπως συνήθιζε.

Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών αγαπούσε το τρέξιμο και συστηματικά έβγαινε στο δρόμο για προπόνηση. Ωστόσο, αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία της.

Όπως δημοσίευσε πριν λίγες μέρες η αστυνομία – αφού μεσολάβησαν μερικές μέρες που θεωρείτο αγνοούμενη – το νεκρό σώμα της βρέθηκε κοντά σ’ ένα ακατοίκητο διαμέρισμα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις, 10χλμ. μακριά από το σπίτι της.

Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε πως ο 38χρονος Cleotha Abston, συνελήφθη με την κατηγορία ότι απήγαγε τη Fletcher βάζοντας την με τη βία στο βανάκι του, και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Βασικό στοιχείο ήταν ένα ζευγάρι σανδάλια που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος (εκεί που βρέθηκε το πτώμα) και που έφεραν το DNA του, ενώ βρέθηκαν και εικόνες του Abston από την προηγούμενη μέρα στις οποίες τα φορούσε.

Ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί το 2020 έπειτα από 19 χρόνια σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας για απαγωγή και πλέον ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με την θανατική ποινή, μιας και στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ είναι ακόμα σε ισχύ.

Δες μερικούς βασικούς κανόνες για την ασφάλειά σου όταν τρέχεις στον δρόμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακόμα ένας τερματισμός για τον Στέργιο Σιούτη
Έτρεξε στον Μαραθώνιο της Κοπεγχάγης
Kαλές εμφανίσεις από Μαρινάκου και Σταμούλη
Δείτε τους χρόνους τους στη Λυών
Σοκάρει ο Eliud Kipchoge: "Δέχθηκα απειλές για μένα και την οικογένειά μου"
Ο Κενυάτης περιέγραψε τα όσα ακολούθησαν τον θάνατo του Kelvin Kiptum
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο