Άνδρας έβαλε ρούμι στα νερά των δρομέων στον Μαραθώνιο του Μέξικο Σίτι

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στον Μαραθώνιο του Μέξικο Σίτι

Share
i thought they said rum

Νερό με… ρούμι για τους μαραθωνοδρόμους

Το είδαμε κι αυτό… Όλα ήταν έτοιμα για τον Μαραθώνιο του Μέξικο Σίτι, Telcel Mexico City Marathon, από νωρίς το πρωί. Μέχρι και τα νερά είχαν στήσει οι διοργανωτές στους πάγκους υδροδοσίας (αν και δεν είναι απολύτως σωστό αυτό…).

Ωστόσο, ένας νεαρός άνδρας θέλησε να κάνει την… πλάκα του και περιέλουσε με ρούμι τα ποτήρια με το νερό των δρομέων. Μάλιστα κατέγραψε και δημοσίευσε στα social media την πράξη του αυτή.

Στο βίντεο μάλιστα ακούστηκε να λέει: “Αύριο θα είναι σε φοβερή κατάσταση (οι δρομείς), θα γίνει ο καλύτερος αγώνας δρόμου όλων των εποχών”.

Ο νεαρός πιθανότατα μόλις είχε βγει από κάποιο νυχτερινό μαγαζί και δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση…

Ευτυχώς το… μάζεψαν!

Οι διοργανωτές ευτυχώς το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και απέσυραν τα νερά από τον συγκεκριμένο σταθμό, ωστόσο, προέκυψε ανησυχία τόσο για τους κανόνες ασφαλείας όσο και για τα ανοιχτά ποτήρια που έμειναν απροστάτευτα για αρκετή ώρα πριν τον αγώνα, κάτι που δεν θα πρέπει να συμβαίνει σε έναν αγώνα δρόμου.

Ο σταθμός ήταν λίγο μετά το 21ο χλμ. και κανείς δεν θα ήθελε να δει τι θα συνέβαινε στους δρομείς αν έπιναν αλκοόλ στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε ό,τι αφορά τον δράστη, εντοπίστηκε από τις αρχές, όπως ανακοίνωσε ο Javier Hidalgo Ponce, υπεύθυνος του αθλητικού τομέα της πόλης, και πιθανόν να συλληφθεί από τις αρχές.

Μάλιστα, ο Ponce κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή που επέτρεψε τη συγκεκριμένη νύχτα τα νυχτερινά μαγαζιά να λειτουργήσουν μέχρι εκείνη την ώρα.

Ο Telcel Mexico City Marathon πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου και οι συμμετοχές άγγιξαν τις 20.000.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο